Μπαρτελόνα: Ο Γκουαρντιόλα συμφωνεί με Τσαβι

12:14 31/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι υποστήριξε τον συνάδελφο και παλιό παίκτη του, Τσάβι όσον αφορά την πίεση του πάγκου της Μπαρτσελόνα, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Συμπάσχισε με τον πρώην παίκτη του, εξηγώντας ότι η πίεση που αντιμετωπίζουν οι προπονητές στον καταλανικό σύλλογο είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο.

"Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την πίεση στην Αγγλία με την πίεση στην Ισπανία, σύμφωνα με την εμπειρία μου. Είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο εκεί. Έξι συνεντεύξεις Τύπου την εβδομάδα, πολλά παιχνίδια. Η πίεση που νιώθεις στη Βαρκελώνη δεν συγκρίνεται με οπουδήποτε

αλλού", δήλωσε στα αγγλικά ΜΜΕ.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του Τσάβι, τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Βιγιαρεάλ -όταν έριξε την είδηση-βόμβα της αποχώρησής του- όσο και στη σημερινή, επικεντρώθηκε στην μη μετρήσιμη πίεση που δέχονται οι προπονητές της Μπαρτσελόνα, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν.

"Είναι η πνευματική και η ποδοσφαιρική πλευρά. Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο, να είμαστε πιο οργανωμένοι... όλα δημιουργούν πτώση της αυτοπεποίθησης και πτώση της ατομικής απόδοσης. Το ψυχολογικό πρόβλημα προκύπτει επειδή δεν τα πάμε καλά σε αθλητικό επίπεδο. Είχα ήδη πάρει την απόφαση. Η δουλειά μας δεν εκτιμάται καλά. Ήρθαμε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές. Το είχα αποφασίσει εδώ και μήνες", εξήγησε ο Ισπανός.

Και συνέχισε, επιβεβαιώνοντας τα σχόλια του Γκουαρδιόλα για την πίεση: "Είναι σκληρό και δυσάρεστο. Σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι άχρηστος κάθε μέρα. Ο Πεπ μου το είπε, ο Βαλβέρδε μου το είπε, είδα τον Λουίς Ενρίκε να υποφέρει... Έχουμε πρόβλημα όσον αφορά τις απαιτήσεις. Δεν το απολαμβάνεις... βάζεις τη ζωή σου σε κίνδυνο κάθε στιγμή. Είναι σκληρό".

Διάβασε περισσότερα

Η Μπαρτελόνα εγκατέλειψε 3 μεταγραφές που υποσχέθηκε στον Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε wonderkid με 10 εκατομμύρια

Keywords
Τυχαία Θέματα