Στην Νότια Κορέα πρώην πουλέν του Φαν Χάαλ στην Γιουνάιτεντ

13:43 5/2/2024 - Πηγή: Contra

Μεταγραφή στη Νότιο Κορέα πήρε ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ για χάρη της Σεούλ. Ο άλλοτε παίκτης των “Κόκκινων Διαβόλων” που νεαρός αναδείχθηκε υπό της οδηγίες του Φαν Χάαλ, Τζέσι Λίνγκαρντ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά.

Ο Άγγλος δυσκολευόταν να βρει ομάδα στο μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου, αφού η περίπτωση της Αλ Ετιφάκ από την Saudi Pro League

δεν προχώρησε, με τις δύο πλευρές να μην προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή.

Ο Άγγλος έδειχνε πως ίσως τελικά θα μείνει χωρίς ομάδα, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, μέχρι που προέκυψε το ενδιαφέρον από την Σεούλ. Ο 31χρονος είναι έτοιμος να αγκαλιάσει μια νέα πρόκληση στην Ασία, με το διαβατήριό του να ξεσκονίζεται και πάλι, ενώ αργότερα δημοσίευσε μια εικόνα στα social media του, με τις βαλίτσες του να ελέγχονται σε μια πτήση της Korean Air.

Η Σεούλ παραδέχτηκε ότι θεωρούσε μη ρεαλιστική μια κίνηση για τον Λίνγκαρντ, δεδομένης της προϋπηρεσίας του στην Premier League, αλλά έχει προτείνει ένα πακέτο που είναι αποδεκτό από όλες τις πλευρές.

Ο Λίνγκαρντ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε ένα υψηλό συμβόλαιο με την ομάδα από την Άπω Ανατολή και θα είναι απελπισμένος να αποδείξει ότι δεν έχει μείνει πίσω μετά από αρκετούς μήνες χωρίς σύλλογο.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάζουν στρατηγική οι Σαουδάραβες

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Μέσι τους θεατές στο Χονγκ Κονγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα