Παίκτης της Τσέλσι κάλεσε θυμωμένο οπαδό σε αγώνα για 10 χιλιάδες

14:20 5/2/2024 - Πηγή: Contra

Όσο τα αποτελέσματα δεν βελτιώνονται, άλλο τόσο δυσμενή θα είναι η θέση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, αφού ο κόσμος φαίνεται πως έχει χάσει πια την υπομονή του. Βέβαια, δεν είναι πάντα μόνο οι οπαδοί που ξεσπούν, αλλά και οι παίκτες.

Τέτοιο παράδειγμα φέρεται να είναι ο Μικαϊλο Μούντρικ, ο οποίος με τις εμφανίσεις του δεν πείθει μέχρι στιγμής και σε συνδυασμό με τα 88 εκατομμύρια λίρες που κόστισε, η πίεση που δέχεται είναι ασφυκτική. Όταν λοιπόν ο Ουκρανός έλαβε ένα μήνυμα από έναν φίλαθλο, αντέδρασε με έναν άκομψο τρόπο.

Η συνομιλία φέρεται να ήταν η ακόλουθη:

"Τι στο σου συμβαίνει; Ξέχασες πώς να παίζεις ποδόσφαιρο; Δεν είναι αρκετά καλό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Ίσως χρειάζεσαι κάποια βοήθεια από ψυχολόγο. Κάθε φορά που παίζεις έχουμε 1 παίκτη λιγότερο".

Ο Μούντρικ απάντησε: "Έλα να παίξουμε ποδόσφαιρο ενός εναντίον ενός για 10.000 λίρες".

Ο οπαδός αντίτεινε: "Άμα είναι έτσι θα σου δίνω προσωπικά χρήματα κάθε φορά που σκοράρεις σε αγώνα. Είμαστε όλοι οπαδοί της Τσέλσι εδώ, αλλά έλα τώρα φίλε. Έχεις την Έβερτον μετά".

Για να απαντήσει ο Ουκρανός: "Είσαι καλός στο ποδόσφαιρο;"

Ο οπαδός έκλεισε τη διαφωνία λέγοντας: "Σκοράρετε για μας, σε παρακαλώ".

Η συγκεκριμένη συνομιλία διέρρευσε πρόσφατα με τον οπαδό να δηλώνει στα social media του πως δεν το μετάνιωσε που μίλησε με τον Ουκρανό για το καλό της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Φήμη: Η Τσέλσι θέλει να απολύσει τον Ποτσετίνο εδώ και τώρα, έχει βρει αντικαταστάτη

Άσχημα νέα για τον Τζόελ Εμπίντ

Keywords
Τυχαία Θέματα