Στην Μπράιτον έβαλαν τα γέλια με την προσφορά της Γιουνάιτεντ για τον Φέργκιουσον

12:56 23/9/2023 - Πηγή: Contra

Από τον περασμένο Ιανουάριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βγει στην αγορά για να βρει κεντρικό επιθετικό. Συνδέθηκε πολλάκις με τον Χάρι Κέιν (σ.σ. συμφώνησε με την Μπάγερν), ακούστηκε πως δούλεψε την υπόθεση του πανάκριβου Βίκτορ Οσιμέν και κατέληξε να πάρει τον πολλά υποσχόμενο Ράσμους Χόιλουντ από την Αταλάντα αντί 70.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ESPN υπήρξε κι άλλος νεαρός επιθετικός στο κάδρο για τους Κόκκινους Διαβόλους κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Έβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον.

Ο 18χρονος επιθετικός έχει ξετρελάνει την Premier League κι εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου τότε όποιος ενδιαφέρεται για τον Ιρλανδό φορ θα πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει πάρα πολλά εκατομμύρια.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Γιουνάιτεντ προσέγγισε τους Γλάρους για τον Φέργκιουσον με 50.000.000 λίρες, αλλά η προφορά όχι μόνο ναυάγησε αλλά έκανε τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου να γελάσουν καθώς θεωρήθηκε αστεία. Είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες πως η Μπράιτον ζητάει πάνω από 100.000.000 ευρώ για να μπει συζητήσεις όσον αφορά στον νεαρό Έβαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπράιτον, Γιουνάιτεντ, Φέργκιουσον,braiton, giounaitent, fergkiouson