Το ασύλληπτο ποσό που θα πάρει μία άγνωστη ομάδα από το Εκουαδόρ για τη μεταγραφή του Καϊσέδο

12:54 16/9/2023 - Πηγή: Contra

Η Μπράιτον το Φεβρουάριο του '21 αγόρασε από την Ιντεπεντιέντε ντε Βάλε του Εκουαδόρ τον Μοϊσές Καϊσέδο αντί 28.200.000 ευρώ.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το προαναφερθέν ποσό εκτοξεύεται στα 48.200.000 ευρώ καθώς ο 21χρονος πουλήθηκε στην Τσέλσι και η παγκοσμίως άγνωστη ομάδα από την πατρίδα του ταλαντούχου μέσου θα πάρει άλλα 20.000.000 ευρώ βάσει της συμφωνίας στο ποσοστό μεταπώλησης.

Το Athletic έκανε σχετικό αφιέρωμα για τα χρήματα που πληρωθεί έξτρα η Ιντεπεντιέντε και αναφέρει πως η διοίκηση ένα μεγάλο μέρος των συγκεκριμένων χρημάτων θα το

επενδύσει στις ακαδημίες της για να κάνει καλύτερες τις συνθήκες που προπονούνται τα 200 κορίτσια και αγόρια που διδάσκονται το ποδόσφαιρο σε αυτές. Επίσης, κάποια χρήματα με βάση τους κανονισμούς της FIFA θα πάρει και μία άλλη ομάδα που έπαιξε ο Καϊσέδο η οποία είναι η Κολοράντος.

Επίσης, οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε ντε Βάλε έχουν θέσει ως στόχο με τα χρήματα των μεταγραφών του Καϊσέδο να βγάλουν περισσότερους παίκτες που θα βοηθήσουν το Εκουαδόρ να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Να σημειωθεί για όσους δεν είναι γνώστες του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου η πρώην ομάδα του Καϊσέδο έχει κάνει τεράστιο άλμα τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας το Κόπα Σουνταμερικάνα μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα