Το τρομακτικό σενάριο συνύπαρξης του Χάλαντ με τον Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Σίτι

10:50 6/9/2023 - Πηγή: Contra

Είναι δυνατόν μία ομάδα που διαθέτει τον καλύτερο φορ στον κόσμο τον Έρλινγκ Χάλαντ, μόλις 23 ετών, να παρακολουθεί την περίπτωση του ανερχόμενου Έβαν Φέργκιουσον; Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Νησί η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει στην κούρσα της διεκδίκησης του 18χρονου Ιρλανδού.

Το ρεπορτάζ τιτλοφορείται ως εξής: "Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει ν' αγοράσει τον σταρ της Μπράιτον Έβαν Φέργκιουσον για να παίξει

μαζί με τον Έρλινγκ Χάλαντ". Εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόθεση των Πολιτών να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση τότε μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιρλανδού ένας πανίσχυρος παράγοντας που θα βάλει δύσκολα στους υπόλοιπους όπως η Άρσεναλ για παράδειγμα που βάσει δημοσιεύματα έχει αναγάγει την υπόθεση σε βασική της προτεραιότητα.

Βέβαια, όλο αυτό μπορεί να συνδεθεί και μ' ένα άλλο σενάριο που θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024 να κινείται για τον Έρλινγκ Χάλαντ κι ο Φέργκιουσον επί της ουσίας να γίνεται κάτι σαν διάδοχος του Νορβηγού εάν κι εφόσον εκείνος αποχωρήσει με προορισμό την ισπανική πρωτεύουσα.

Θυμίζουμε πως στο ξεκίνημα της σεζόν ο 18χρονος παίκτης της Μπράιτον (αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League) σε 4 ματς έχει σκοράρει 4 γκολ και ο σούπερ σταρ της Σίτι σε 6 παιχνίδια ισάριθμα τέρματα συν μία ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα