Τσέλσι: Ήττα από Γουλβς εντός έδρας μετά από 44 χρόνια

19:46 4/2/2024 - Πηγή: Contra

Η πίεση για τον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει πλέον χάσει 10 από τα 23 παιχνίδια της Premier League φέτος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα και 15 βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.

Η ομάδα του Λονδίνου δεν

κατόρθωσε να σταθεί, έστω στοιχειωδώς, με επάρκεια και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τα οποία και αντανακλώνται από το τελικό σκορ. Ο Ποτσετίνο δέχεται όλο και μεγαλύτερη πίεση, αλλά οι οπαδοί της Τσέλσι χάνουν γρήγορα την υπομονή τους με τους ακριβοπληρωμένους αστέρες τους.

Ένας από τους κύριους στόχους για να εξωτερικεύσουν την απογοήτευσή τους ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει με τη φανέλα της Τσέλσι από τότε που ήρθε στην ομάδα από στους «Σίτιζενς», σε μια μεταγραφή που κόστισε 45 εκατομμύρια λίρες.

Όταν ο Άγγλος διεθνής αντικαταστάθηκε με 20 λεπτά να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, οι οπαδοί της Τσέλσι κατέστησαν σαφές ότι περιμένουν πολύ περισσότερα από έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου.

Ο Στέρλινγκ αποδοκιμάστηκε από μεγάλα τμήματα του κοινού των γηπεδούχων όταν ο Ποτσετίνο τον έκανε αλλαγή. Νωρίτερα, στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μια ξεκάθαρη ευκαιρία να φέρει την ομάδα του στα ίσα, αλλά αστόχησε με ένα χαμηλό σουτ.

Η επόμενη μέρα αναμφίβολα βρίσκει τους «Μπλε» σε δύσκολη κατάσταση και πλέον όλα μοιάζουν πιθανά όσο ο η απόσταση από την εξάδα, όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά φαντάζει πιθανό να αυξηθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Άσχημο «πέσιμο» οπαδών σε παίκτες της Τσέλσι

Ο Τσάβι απείλησε με απόλυση για μια μεταγραφή

Keywords
Τυχαία Θέματα