Ο Κέιν ετοιμάζεται να σπάσει ακραίο ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου.

13:37 4/2/2024 - Πηγή: Contra

Η πορεία του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο όσον αφορά τις ατομικές επιδόσεις του. Ο Άγγλος σέντερ φορ έχει πετύχει στην χρονιά-ντεμπούτο του στην Bundelsiga 24 τέρματα και είναι ακόμα Φεβρουάριος.

Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο, με εξαίρεση τον Λούκα Τόνι, ο οποίος μετά την μεταγραφή του από την Φιορεντίνα, είχε ως συνολικό

απολογισμό 24 τέρματα εξίσου. Επομένως, ο Κέιν φαίνεται πως θα σπάσει άνετα το ρεκόρ.

Επιπλέον, ο Άγγλος βρίσκεται αυτή την στιγμή 7 γκολ διαφορά από τον δεύτερο για την κούρσα του χρυσού παπουτσιού την φετινή χρονιά.

Ο Κέιν θα βάλει σίγουρα πλέον στο μάτι τον στόχο του να καταρρίψει το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι με 41 γκολ πρωταθλήματος σε μία σεζόν - αν και η μεγαλύτερη προτεραιότητα θα είναι να βοηθήσει την Μπάγερν να ξεπεράσει την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει δύο βαθμούς διαφορά.

Ο ίδιος δήλωσε: "Το να σε συγκρίνουν με αυτά τα ονόματα [του Λεβαντόφσκι και του θρυλικού επιθετικού της Μπάγερν Γκερντ Μίλερ] είναι σπουδαίο πράγμα, ειδικά στην πρώτη σεζόν, οπότε σημαίνει ότι κάτι κάνω σωστά", σχολίασε με ταπεινότητα ο επιθετικός.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα