Announcement trailer για το Lies Of P

Με άρωμα κλασσικού παραμυθιού και επιρροές από τις δημιουργίες της From Software φαίνεται ότι έρχεται ο νέος τίτλος του developer studio Round8, με το όνομα “Lies of P”, του οποίου η ανακοίνωση έγινε μέσα από το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε προ ολίγων ωρών.

Το action-RPG, που θα αντλεί τη θεματική του από την ιστορία της «κούκλας που ήθελε να γίνει κανονικό αγόρι», αναμένεται να κυκλοφορήσει σε next-gen κονσόλες (PS5, Xbox

Series X|S) καθώς και σε υπολογιστές, υπό την αιγίδα της publisher NeoWiz. Τα, σκοτεινά ομολογουμένως, vibes του trailer φέρνουν αρκετά στην αισθητική του Bloodborne, ενώ οι δημιουργοί υπόσχονται ένα πρωτότυπο, μοναδικό “lie” system, βάσει του οποίου τα λόγια και οι πράξεις του πρωταγωνιστή θα διαμορφώνουν δυναμικά το gameplay. Ακόμα, φαίνεται ότι την ιστορία δεν θα αφηγείται ο πρωταγωνιστής, αλλά κάποιος τρίτος αφηγητής, ενισχύοντας έτσι την παραμυθένια αίσθηση του τίτλου.

Το Lies of P δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ η 60μελής ομάδα που το αναπτύσσει φαίνεται να προσλαμβάνει ακόμα προσωπικό, με σκοπό να δημιουργήσει έναν souls-like τίτλο που να κοιτάει στα μάτια τους καλύτερους του είδους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

The post Announcement trailer για το Lies Of P appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα