Άνω των 37 εκ. αντιτύπων οι πωλήσεις του Red Dead Redemption II

Σε συνδιάσκεψη για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Take-Two Interactive έδωσε στη δημοσιότητα νέες ενημερώσεις σχετικά με την εμπορική πορεία δημοφιλών της κυκλοφοριών.

Όπως έγινε γνωστό, το Red Dead Redemption II έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 37 εκατομμύρια σε πωλήσεις, ενώ την ίδια στιγμή το Grand Theft Auto V εξακολουθεί να σαρώνει στην αγορά, υπερβαίνοντας πλέον τα 145 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Η προηγούμενη ενημέρωση που είχαμε ήταν μόλις 3 μήνες νωρίτερα, αναφέροντας για τους δύο τίτλους

της Rockstar μόλις περισσότερες από 36 και 140 εκατομμύρια πωλήσεις αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, το Grand Theft Auto Online κατέγραψε το δεύτερο υψηλότερο τρίμηνό του σε έσοδα, μεταξύ του περασμένου Ιανουαρίου και Μαρτίου, ενώ παράλληλα και το Red Dead Online κινήθηκε άνω των προσδοκιών της εταιρείας. Τέλος, η ενημέρωση περιλάμβανε και το Civilization VI, το οποίο έχει σημειώσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια πωλήσεις, καθώς επίσης και τα NBA 2K21 και The Outer Worlds, με περισσότερα από 10 και 3 εκατομμύρια πωληθέντα τεμάχια αντιστοίχως.

Το GTA V κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και PC, ενώ πρόσφατα ορίστηκε για το προσεχές φθινόπωρο και η μετάβασή του σε PS5 & Xbox Series X|S.

The post Άνω των 37 εκ. αντιτύπων οι πωλήσεις του Red Dead Redemption II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα