Cine-TV #214

Με το Cine News 214 βάζουμε μία άνω τελεία στην κινηματογραφική στήλη του GameOver.gr για να επανέλθει το νέο έτος. Η πανδημία δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους, όσον αφορά όμως τα κινηματογραφικά δρώμενα οι αίθουσες αρχίζουν να ανακάμπτουν και οι παραγωγοί δειλά δειλά να επανέρχονται στις αποκλειστικές πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη έναντι της ταυτόχρονης προβολής στις συνδρομητικές υπηρεσίες.

Άλλωστε και οι εισπράξεις του Spider-Man:

No Way Home του χάρισαν την τρίτη ιστορική θέση όσον αφορά το ύψος των εισπράξεων κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής, ξεπερνώντας τα $587 εκατομμύρια (πίσω μόνο από τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame). Αν μη τι άλλο, ένα ενδεικτικό ρεκόρ για την επιστροφή του κόσμου στις αίθουσες.

Από το Cine-TV ευχόμαστε καλές χριστουγεννιάτικες προβολές!

Trailers

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Σκηνοθέτης: David Yates (Fantastic Beasts)
Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Dan Fogler
Πρεμιέρα: 15 Απριλίου, 2022 (Αμερική)

Το κινηματογραφικό σύμπαν του Harry Potter καλά κρατεί, με την τηλεοπτική μεταφορά του μάλλον να είναι θέμα χρόνου. Στην τρίτη ταινία των ταινιών Fantastic Beasts θα δούμε την επιστροφή των γνωστών ηθοποιών και χαρακτήρων από τα προηγούμενα spin-offs/ prequels του σύμπαντος αν και με μία ιδιαίτερα επιφανή αλλαγή στον ρόλο του βασικού villain.

Ως γνωστόν τον χαρακτήρα του Gellert Grindelwald θα υποδυθεί πλέον ο Mads Mikkelsen, αντικαθιστώντας τον Johnny Depp, μία αλλαγή που δρομολογήθηκε λόγω της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, η οποία τον είχε κατηγορήσει για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Everything Everywhere All at Once
Σκηνοθέτες: Dan Kwan (Swiss Army Man), Daniel Scheinert (Swiss Army Man)
Πρωταγωνιστούν: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Jamie Lee Curtis
Πρεμιέρα: 25 Μαρτίου, 2022 (διαδικτυακή διανομή)

Μία κινέζα μετανάστης στην Αμερική θα ανακαλύψει ότι τα πολλαπλά σύμπαντα είναι μία πραγματικότητα καθώς θα αντιληφθεί ότι μπορεί να έχει πρόσβαση στις ικανότητες και τις ζωές διαφορετικών εκδοχών του εαυτού της. Αυτή η διαπίστωση δεν θα αργήσει να την οδηγήσει σε μία αναπάντεχη περιπέτεια από την οποία θα κριθεί το μέλλον του κόσμου.

Το θέμα του multiverse “φοριέται” πολύ τελευταία αλλά έχουμε έξτρα περιέργεια να δούμε πως θα το μεταχειριστεί η A24, μία εταιρία παραγωγής που γενικά αποφεύγει τα εκρηκτικά blockbuster μονοπάτια.

The Lost City
Σκηνοθέτες: Aaron Nee (Band of Robbers), Adam Nee (Band of Robbers)
Πρωταγωνιστούν: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt
Πρεμιέρα: 25 Μαρτίου, 2022 (Αμερική)

Στο The Lost City θα δούμε την Sandra Bullock ως μία εσωστρεφή αλλά ταλαντούχα συγγραφέα ιστοριών δράσης. Κατά τη διάρκεια του προμοταρίσματος του νέου της βιβλίου θα απαχθεί από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Daniel Radcliffe), με σκοπό να τον βοηθήσει να βρει τον θησαυρό μίας αρχαίας, χαμένης πόλης, όπως αυτή περιγράφεται σε ένα από τα βιβλία της.

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Alan (Channing Tatum), το μοντέλο των εξωφύλλων των βιβλίων της. Ιδέα μας είναι ή φαίνεται να (επαν)εμφανίζεται μία νέα μόδα ταινιών δράσης με φόντο εξωτικές τοποθεσίες, τύπου “Αμαζόνιος”;

The Unbearable Weight of Massive Talent
Σκηνοθέτης: Tom Gormican (That Awkward Moment)
Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris
Πρεμιέρα: 22 Απριλίου, 2022 (Αμερική)

Τι καλύτερο σενάριο για ταινία με τον Nicolas Cage από αυτό όπου θα υποδυθεί τον εαυτό του; Ως Nicolas Cage θα βρεθεί στο πάρτι γενεθλίων ενός δισεκατομμυριούχου φαν του. Κατά την περιγραφή o Cage θα βρεθεί μπλεγμένος σε περίεργες καταστάσεις όπου θα αναγκαστεί να επανέλθει σε διάφορους ρόλους της καριέρας του προκειμένου να ξεμπλέξει.

How I Met Your Father, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 18 Ιανουαρίου, 2022 (Hulu), 10 επεισόδια

Η ιδέα του επιτυχημένου sitcom How I Met Your Mother επανέρχεται ως How I Met Your Father, έχοντας για πρωταγωνίστρια τη Sophie, η οποία επιχειρεί να αφηγηθεί στα παιδιά της το πως γνώρισε τον πατέρα τους. Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας στο παρόν θα δούμε τη Hilary Duff ενώ στο μέλλον θα δούμε να την υποδύεται η Kim Cattrall, η οποία ουσιαστικά θα έχει το ρόλο της αφηγήτριας.

Cine-TV Νέα

Ετοιμάζεται σειρά Gotham Knights

Σύμφωνα με το Deadline το The CW έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη μίας σειράς που θα βασίζεται στο Gotham Knights, επιμελημένη από άτομα που είχαν εργαστεί στο Batwoman. Στη σειρά ο Bruce Wayne θα βρεθεί δολοφονημένος, με το σενάριο πλέον να επικεντρώνεται στους υπόλοιπους υπερήρωες που έδρασαν πλησίον του (Robin και Batwoman υποθέτουμε, μεταξύ άλλων). Άραγε είναι σύμπτωση που αυτό το εγχείρημα υλοποιείται τόσο κοντά στο ανάλογης θεματολογία Gotham Knights της WB Games Montreal;

Επανέρχεται ο Ζορό

Δεν θα γινόταν να αφήσει και αυτό το franchise η Disney, αποφασίζοντας τελικά να επαναφέρει τον Ζορό σε μία live-action τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Wilmer Valderrama (That 70s Show). Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν, η Disney στοχεύει σε μία αναβίωση του ύφους της τηλεοπτικής σειράς των 60s, αποφεύγοντας μάλλον τα πιο blockbuster μονοπάτια των ταινιών όπου τον Ζορό υποδυόταν ο Antonio Banderas.

Για την επόμενη ταινία του ο Denis Villeneuve θα παραμείνει στους κλασικούς sci-fi συγγραφείς

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, έπειτα από την ολοκλήρωση του Dune ο Denis Villeneuve έχει ήδη αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο εγχείρημά του. Έπειτα από τον Frank Herbert σειρά φαίνεται να έχει ο Arthur C. Clarke και πιο συγκεκριμένα το βιβλίο του Rendezvous with Rama (1973). Το βιβλίο μάς μετέφερε στο 2130 όταν ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο έκανε την εμφάνισή του στο ηλιακό μας σύστημα, με διάφορους ανθρώπους να προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του.

The post Cine-TV #214 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over