GameOver Webcast #488

Τον Νοέμβριο του 2021 κλείνουμε πια έναν ολόκληρο χρόνο από τις ημέρες που η βιομηχανία των videogames έκανε τη μετάβασή της στη νέα γενιά συστημάτων. Τον Νοέμβριο του 2020 τα PlayStation 5 και Xbox Series μπήκαν και επισήμως στις ζωές των gamers, και παρόλο που έναν χρόνο μετά ακόμα υπάρχει δυσκολία στην απόκτηση και των δύο (λόγω των γνωστών

προβλημάτων στην παραγωγή semiconductors και της πανδημίας), μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι πρώτες και δύσκολες 365 ημέρες έδωσαν ένα στίγμα για το πού κινούνται οι δύο μονομάχοι.

Στο Webcast #488, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, λίγο μετ΄ά τις 21:30, εκτός από θέματα της επικαιρότητας (βλ. Elden Ring και Forza Horizon 5) θα κάνουμε μια αναδρομή σε αυτόν τον ένα χρόνο που περάσαμε παρέα με τα PS5 και Xbox Series, θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά, ενώ θα αναπτύξουμε και σκέψεις για το μέλλον τους.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #488 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα