Επιστροφή του συγγραφέα Darby McDevitt στη Ubisoft

Ο συγγραφέας Darby McDevitt, ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στην Ubisoft, περίπου οκτώ μήνες μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία. Να θυμίσουμε ότι ο McDevit, είχε προαχθεί σε narrative director στo Assassin’s Creed Valhalla, παίρνοντας την θέση από τον Ashraf Ismail, αλλά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία τον περασμένο Μάρτιο, λέγοντας

ότι «αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια».

Τώρα, όπως αναφέρει το VGC, επέστρεψε στην Ubisoft έχοντας περάσει επτά μήνες δουλεύοντας στο studio ανάπτυξης Illogika με έδρα τον Καναδα. “Ναι, επέστρεψα στην Ubisoft! Καθώς σκεφτόμουν την καριέρα μου τον περασμένο χρόνο, επικεντρώθηκα στην επιθυμία μου να εξερευνήσω νέες ιδέες και άγνωστα σύνορα”, αναφέρει ο McDevitt. “Προς μεγάλη μου χαρά, αυτό αντικατοπτρίζεται στην επιστροφή μου στη Ubisoft για να δουλέψω στο Assassin’s Creed. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω το ταξίδι μου. Μείνετε συντονισμένοι!”.

It's true! As I pondered my career over the past year, I focused on my desire to explore new ideas and unknown frontiers. Much to my delight, this is reflected in my return to Ubisoft to work on AC. I’m excited to continue my journey. Stay tuned!

Darby McDevitt (@DarbyMcDevitt) November 12, 2021

Ο McDevitt έχει εργαστεί σε αρκετούς τίτλους της σειράς Assassin’s Creed, με έναρξη το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και έχει συνεισφέρει στα Assassin’s Creed IV: Black Flag, Unity, Origins και, φυσικά, στο Assassin’s Creed Valhalla.

The post Επιστροφή του συγγραφέα Darby McDevitt στη Ubisoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα