Gameplay trailer για το νέο Saints Row

Εδώ και λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο ένα νέο gameplay trailer για το Saints Row, λίγο πριν από την κυκλοφορία του σε κονσόλες και PC.

Το νέο trailer ξεκινά, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά σε μερικές από τις φατρίες με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωποι στο Santo Ileso.

Οι Los Panteros είναι μια ομάδα “τρομερών λαθρέμπορων”, που διευθύνεται από τον Sergio, οι οποίοι «λύνουν τα προβλήματα τους» με χρήση ωμής βίας. Εν τω μεταξύ, οι Idols είναι μια ομάδα δολοφονικών αναρχικών, που διευθύνεται από μια

απρόσωπη ομάδα γνωστή ως The Collective. Υπάρχουν επίσης οι Marshalls, μια άρτια εξοπλισμένη ομάδα με «υψηλής τεχνολογίας καλούδια», που είναι επίσης πρώην εργοδότες του The Boss. Στην έρημο υπάρχει μια μυστηριώδης ομάδα από outsiders με τους οποίους πιθανότατα θα συναντηθούν οι δρόμοι μας.

Μπορούμε επίσης να ρίξουμε μια ματιά στο πλήρως προσαρμόσιμο Saints HQ, όπου οι παίκτες μπορούν να αποθηκεύσουν μια επιλογή από όπλα και οχήματα που παραλαμβάνουν στα ταξίδια τους. Τέλος, έχουμε και δείγμα από εκρηκτικό gameplay, σήμα κατατεθέν της σειράς Saints Row.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες trailer παρακάτω.

Το Saints Row κυκλοφορεί σε PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S, Xbox One και Google Stadia στις 23 Αυγούστου 2022.

The post Gameplay trailer για το νέο Saints Row appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα