Αποκαλύφθηκε το Sherlock Holmes The Awakened

Όπως είχε γίνει γνωστό στα τέλη του προηγούμενου μήνα, η Frogwares ξεκίνησε εδώ και λίγες ώρες μια καμπάνια στο Kickstarter για το Sherlock Holmes The Awakened, ένα πλήρες remake και rewrite του Lovecraftian horror adventure τίτλου από το 2007. Παράλληλα με την έναρξη της καμπάνιας, δόθηκαν στη δημοσιότητα το reveal trailer του τίτλου και ένα σημαντικό video

update από τo ουκρανικό studio ανάπτυξης.

Στο reveal trailer μπορούμε να δούμε τον ίδιο νεαρό Holmes από το Sherlock Holmes Chapter One να συνεργάζεται με τον Watson, καθώς “τρέχουν για τη ζωή τους”. Στον απόηχο μιας “παρεξήγησης”, το δίδυμο των ντετέκτιβ βρίσκεται κυνηγημένο από το Τμήμα Σερίφηδων της Νέας Ορλεάνης, οδηγώντας τους σε έναν σκοτεινό βάλτο, στον οποίο δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Όσον αφορά την καμπάνια στο Kickstarter για το Sherlock Holmes The Awakened, θα συνοδεύεται από ψηφιακές ανταμοιβές για τους υποστηρικτές, οι οποίες θα γίνουν διαθέσιμες για αγορά σε όλους τους παίκτες στο μέλλον. Ωστόσο, οι υποστηρικτές θα λάβουν το περιεχόμενο πρώτοι και με σημαντική έκπτωση.

Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, το The Awakened έρχεται με την περιγραφή: “Ο Cthulhu συναντά τον Sherlock Holmes” και αποτελεί μια συνέχεια της ιστορίας του νεαρού Sherlock, καθώς αναλαμβάνει την πρώτη του σημαντική υπόθεση με τον Dr. John Watson.

Εν τω μεταξύ, μια σέχτα με εμμονή με τον θεό Eldritch κινείται στις σκιές, σε μια προσπάθεια να πυροδοτήσει μια θανατηφόρα προφητεία που θα μπορούσε να αλλάξει αδυσώπητα τον κόσμο. Ο Sherlock και ο Watson είναι οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν τα σχέδια της σέχτας, αν και η επαφή τους με την πραγματικότητα να είναι όλο και πιο εύθραυστη και με τους τρόμους να τους κυνηγούν, η υπόθεση δεν θα είναι εύκολο να λυθεί.

Μπορείτε να δείτε το reveal trailer και το developer update video, μέσω του οποίου μας εξηγείται το πώς το studio “αντιμετωπίζει” τη συνεχιζόμενη κατάσταση στην Ουκρανία, παρακάτω.

Η Frogwares σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Sherlock Holmes The Awakened σε PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στα μέσα του 2023.

The post Αποκαλύφθηκε το Sherlock Holmes The Awakened appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα