Ημερομηνίες για τη multiplayer beta του Call of Duty: Modern Warfare II

Η Activision ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της multiplayer beta για το Call of Duty: Modern Warfare II και αποκάλυψε επίσης το πότε θα μπορέσουμε να ρίξουμε μια νέα ματιά στο επερχόμενο shooter.

Η open beta για το Call of Duty:

Modern Warfare II θα ξεκινήσει πρώτα στην πλατφόρμα του PlayStation, πριν έρθει στο Xbox και στο PC μια εβδομάδα αργότερα. Αναλυτικά τις ημερομηνίες μπορείτε να τις βρείτε στην εικόνα παρακάτω.

Όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη multiplayer beta, η Activision ανακοίνωσε επίσης ότι θα κάνει μια πλήρη αποκάλυψη του multiplayer κομματιού του Call of Duty: Modern Warfare II στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, ως μέρος της παρουσίασης “Call of Duty Next”.

Η παρουσίαση θα μας προσφέρει επίσης την ευκαιρία για μια ματιά σε περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση του Call of Duty: Warzone, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Modern Warfare II και πληροφορίες σχετικά με την έκδοση για φορητές συσκευές του Warzone. Επιπλέον, η Activision έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer του χάρτη 6v6 Marina Bay Grand Prix, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος κατά τη διάρκεια της multiplayer beta του Call of Duty: Modern Warfare II.

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One στις 28 Οκτωβρίου 2022.

The post Ημερομηνίες για τη multiplayer beta του Call of Duty: Modern Warfare II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα