Gearbox Entertainment: Και επίσημα στην οικογένεια της Take-Two.

Η Embracer Group επιβεβαίωσε την πώληση της Gearbox Entertainment στην Take-Two Interactive για 460 εκατομμύρια δολάρια.

Το πακέτο της συμφωνίας περιλαμβάνει την απόκτηση, από πλευράς Take-Two, της Gearbox Software, της Gearbox Montreal, της Gearbox

Studio Quebec και των δικαιωμάτων των σειρών Borderlands, Tiny Tina’s Wonderlands, Homeworld, Risk of Rain, Brothers in Arms, αλλά και Duke Nukem. Η Embracer θα διατηρήσει τα δικαιώματα της Gearbox Publishing San Francisco (πρώην Perfect World Entertainment, την οποία και σκοπεύει να μετονομάσει), τα δικαιώματα έκδοσης των παιχνιδιών Remnant, Hyper Light Breaker και άλλων τίτλων που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, καθώς και τα στούντιο Cryptic Studios, Lost Boys Interactive και Captured Dimensions. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία που διατηρεί η Embracer θα ενσωματωθούν σε άλλα τμήματα του ομίλου Embracer.

Η Gearbox Entertainment θα συνεχίσει να ηγείται από τον vuv CEO και ιδρυτή της εταιρείας, Randy Pitchford. Επιπλέον, το κόστος της εξαγοράς της Gearbox αναμένεται να καταβληθεί στην Embracer Group σε μετοχές της Take-Two, αντί για μετρητά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η διαδικασία εξαγοράς αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του επερχόμενου οικονομικού έτους, δηλαδή μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

The post Gearbox Entertainment: Και επίσημα στην οικογένεια της Take-Two. first appeared on GameOver.

The post Gearbox Entertainment: Και επίσημα στην οικογένεια της Take-Two. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα