Gran Turismo 7 Update 1.19

Το update 1.19 του Ιουλίου για το Gran Turismo 7 θα είναι σύντομα διαθέσιμο και συγκεκριμένα για την Ελλάδα νωρίς το πρωί στις 28 Ιουλίου. Το νέο αυτό update, όπως ανακοινώθηκε μέσω του PlayStation Blog, φέρνει βελτιώσεις και διορθώσεις για τον τίτλο καθώς και την προσθήκη τριών θρυλικών

αυτοκινήτων.

Τα αυτοκίνητα που προσθέτει το update 1.19 στο Gran Turismo 7 είναι:

Nissan Skyline Super Silhouette Group 5 ’84Maserati A6GCS/53 Spyder ’54Porsche 918 Spyder ’13Nissan Skyline Super Silhouette Group 5 ’84

Το Nissan Skyline Super Silhouette Group 5 του 1984 είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της σειράς Skyline. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ξεχώρισε στους αγώνες της δεκαετίας του ’80. Η εμφάνισή του ήταν έξω από τα συνηθισμένα για την εποχή με έντονα στοιχεία και επιθετικό ύφος. Ο αεροδυναμικός του σχεδιασμός ήταν αρκετά τολμηρός και το μπροστινό τμήμα του οχήματος σχεδόν έξυνε την άσφαλτο. Στο μπροστά και στο πίσω μέρος διέθετε αρκετά μεγάλα «φτερά», τα οποία συνδυαζόντουσαν αρμονικά με την αεροτομή στο πίσω μέρος. Ο κινητήρας LZ20B του Skyline Super Silhouette του ’84 ήταν 2.1 λίτρων 4 κυλίνδρων με τούρμπο ειδικά σχεδιασμένος για αγώνες. Οι φλόγες που εμφανίζονταν από την εξάτμισή του, κάτω από την αριστερή πόρτα, σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του οχήματος μαγνήτιζαν τα βλέμματα.

Maserati A6GCS/53 Spyder ’54

Το διθέσιο της Maserati A6GCS/53 Spyder του 1954 αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχεδιαστικά οχήματα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κερδίσει το τρόπαιο Gran Turismo το 2014 στην ετήσια έκθεση Pebble Beach Concours d’Elegance. Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται τα πιο όμορφα οχήματα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Το A6 ήταν η ονομασία μιας σειράς αγωνιστικών αυτοκινήτων 6 κυλίνδρων που αναπτύχθηκάν από τη Maserati από το 1947 έως το 1956. Το GCS, προοριζόταν για αγώνες πρωταθλήματος σπορ αυτοκινήτων. Έτσι ξεκίνησε ως μια έκδοση διθέσιου οχήματος που έμοιαζε αρκετά με τα κλασικά Grand Prix αυτοκίνητα της εποχής που ήταν σε σχήμα «πούρου». Ωστόσο, μετά την αλλαγή των κανονισμών το 1953, αρκετοί κατασκευαστές αμαξωμάτων άρχισαν να δημιουργούν τα δικά τους σχέδια. Έτσι προέκυψε η Maserati A6GCS/53 Spyder όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Porsche 918 Spyder ’13

Τέλος, η Porsche 918 Spyder του 2013, η οποία αποτελεί τη νέα εκδοχή της διάσημης Carrera GT. Το συγκεκριμένο supercar παρουσιάστηκε από την Porsche το 2011. Η ιδιαιτερότητα της διαδόχου της Carrera GT είναι ότι αποτελεί ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο. Ο κινητήρας του οχήματος V8, 4.6 λίτρων με 599 ίππους, ο οποίος βασίστηκε στον κινητήρα της RS Spyder και βρίσκεται τοποθετημένος στη μέση του οχήματος, συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος δίνοντας συνολική ισχύ 873 ίππους. Αυτή η απίστευτη απόδοση σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο Weissach επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φτάσει τα 100 χμ/ώρα σε 2.6 δευτερόλπετα, τα 200 χμ/ώρα σε 7.2 δευτερόλεπτα και τα 300 χμ/ώρα σε μόλις 19.9 δευτερόλεπτα. Στα ονομαστικά χαρακτηριστικά της Porsche 918 Spyder αναφέρεται τελική ταχύτητα τα 345 χμ/ώρα. Το 2013 πέτυχε τον γρηγορότερο χρόνο γύρου στο Nürburgring Nordschleife με 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.

Η υποστήριξη για το Gran Turismo 7 θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα. Το αναλυτικό review του GameOver για το Gran Turismo 7 μπορείτε να το βρείτε εδώ.

The post Gran Turismo 7 Update 1.19 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα