Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring

Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.

Στα πλαίσια της 23ης εκδήλωσης Japan Media Arts Festival, ο πρόεδρος της FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, έκανε ορισμένες αναφορές στο επόμενό της project της εταιρείας, το Elden Ring.

Συζητώντας

για το art style του νεότερου παιχνιδιού της ιαπωνικής ομάδας, του Sekiro: Shadows Die Twice, ο Ιάπωνας δημιουργός δήλωσε: "Βασικώς, αποφασίζω για τα θεματικά στοιχεία του παιχνιδιού, αναπτύσσοντας αρχικά τα μοτίβα και την πλήρη όψη του. Τώρα αναπτύσσουμε ένα παιχνίδι, ονόματι Elden Ring, το οποίο είναι μεγαλύτερο και βαθύτερο από οτιδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν. «Ιστορία» ή «μύθος». Πιστεύουμε ότι προκαλούμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που σχετίζεται και με τα δύο αυτά αντικρουόμενα στοιχεία."

Η ανάπτυξη του επερχόμενου τίτλου από τους δημιουργούς της σειράς Dark Souls βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά τις αναφορές που ήθελαν το εν λόγω project να έχει ακυρωθεί σιωπηλά, λόγω της σιγής ιχθύος που διατηρεί η ομάδα από τη στιγμή της ανακοίνωσής του στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην E3 2019, οι οποίες και διαψεύτηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε πως, σε συνεργασία με τη FromSoftware, εργάζεται και ο George R.R. Martin επάνω στο παιχνίδι, ο πολυ-βραβευμένος δημιουργός του «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», στο οποίο βασίστηκε το Game of Thrones. Στην εν λόγω εκδήλωση, αναφέρθηκε πώς το Elden Ring ενδέχεται να παραλληλιστεί με τα διάφορα θεματικά στοιχεία της εν λόγω δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής την ακριβή ημερομηνία ή το παράθυρο κυκλοφορίας του.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα