Trailer για το “Σκοτεινό Μέρος” του Alan Wake 2

Στην Gamescom 2023: Opening Night Live η Remedy Entertainment παρουσίασε ένα ακόμα trailer από τον αναμενόμενο καινούργιο τίτλο Alan Wake 2. Μαζί με αυτό ήταν στη σκηνή της παρουσίασης και ο Sam Lake για να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το παιχνίδι.

Αυτή τη φορά στο trailer την τιμητική του είχε ο πρωταγωνιστής του τίτλου, και όχι η δεύτερη χαρακτήρας

Saga Anderson – που όπως μάθαμε, θα παίζουμε με αυτή στο μισό παιχνίδι. Ο Alan προσπαθεί να φύγει από το Dark Place, το οποίο έχει πάρει τη μορφή μίας εφιαλτικής Νέας Υόρκης.

Όπως μάθαμε από τον Sam Lake, ο συγγραφέας είναι εκεί παγιδευμένος δεκατρία χρόνια τώρα, δηλαδή από το τέλος του πρώτου τίτλου. Ο creative director του παιχνιδιού μας πληροφόρησε ότι αυτή τη φορά το studio έχει ενώσει τα in-game γραφικά με τις σκηνές με ηθοποιούς σε μία προσπάθεια να μπερδέψει τον παίκτη στο τι είναι αληθινό και τι όχι σε αυτή την εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC, μόνο σε ψηφιακή έκδοση. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν στις 17 Οκτωβρίου. Πρόσφατα μάθαμε ότι ο τίτλος θα πάρει μία δεκαήμερη καθυστέρηση και τελικά θα έρθει στα χέρια μας στις 27 του ίδιου μήνα.

The post Trailer για το “Σκοτεινό Μέρος” του Alan Wake 2 first appeared on GameOver.

The post Trailer για το “Σκοτεινό Μέρος” του Alan Wake 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα