Tριψήφια άνοδος πωλήσεων για Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West – UK Retail Charts 16 Απριλίου 2022

Το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga παρέμεινε για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας. Ο νέος τίτλος παραμένει ο ταχύτερος σε πωλήσεις τίτλος του franchise στη χώρα ιστορικά, παρά την πτώση 70% που κατέγραψε. Σημαντικές αυξήσεις στις πωλήσεις τους παρουσίασαν τα Gran Turismo 7

και Horizon Forbidden West που ανέβηκαν στο No. 2 και No. 3 αντίστοιχα. Η παραλαβή νέου στοκ PlayStation 5 στην χώρα εκτόξευσε κατά 163% το Gran Turismo 7 και κατά 307% το Horizon Forbidden West.

Η πρώτη πεντάδα έκλεισε με το FIFA 22 στο No. 4 και το Pokémon Legends: Arceus στο No. 5. Οι υπόλοιπες θέσεις του Top 10 καλύφτηκαν από τα Mario Kart 8: Deluxe στο No. 6, Kirby and The Forgotten Land στο No. 7, το Elden Ring στο No. 8, το Grand Theft Auto V στο No. 9 και το Animal Crossing: New Horizons στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

LEGO Star Wars: The Skywalker SagaGran Turismo 7Horizon Forbidden WestFIFA 22Pokémon Legends: ArceusMario Kart 8: DeluxeKirby and The Forgotten LandElden RingGrand Theft Auto VAnimal Crossing: New Horizons

The post Tριψήφια άνοδος πωλήσεων για Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West – UK Retail Charts 16 Απριλίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα