Αλλαγή στη μηχανή γραφικών για το Marvel’s Iron Man Project των EA και Motive Studio

Οι EA και Motive Studio επιβεβαίωσαν ότι ο επερχόμενος τίτλος Iron Man δημιουργείται με χρήση της Unreal Engine 5, αντί της Frostbite Engine που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των περισσότερων τίτλων της EA.

Με τη Motive να έχει κυκλοφορήσει το remake του Dead Space πριν από λίγους μήνες, η

εστίαση του studio έχει φυσικά μετατοπιστεί στο Project Iron Man, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο pre-production, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του studio από τον Γενικό Διευθυντή Patrick Klaus.

“Είμαστε ακόμη νωρίς στο pre-production και αφιερώνουμε τον χρόνο μας για να βεβαιωθούμε ότι θέτουμε τα καλύτερα δυνατά θεμέλια για ανάπτυξη”, γράφει ο Klaus. “Αλλά ήδη, βρίσκουμε τόσες πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσουμε την ιστορία, το σχεδιασμό και το gameplay με τον Iron Man και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τη φαντασία να αρχίζει να ζωντανεύει”.

Ο Klaus προσθέτει ότι έχει δημιουργήσει ένα “Community Council”, με ένα παρόμοιο πνεύμα όπως είχε συμβεί και με το Dead Space, με τους fans του Iron Man και της Marvel να προσφέρουν σχόλια για “σχεδόν τα πάντα σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης”. Εν τω μεταξύ, ο Klaus σημειώνει ότι η επιλογή της Unreal Engine 5 θα “ενδυναμώσει την ομάδα προγραμματιστών να κάνει τα μαγικά της και να δημιουργήσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό”.

Ο Klaus καταλήγει λέγοντας: “Το studio μας συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στον τρόπο με τον οποίο ασκούμε τις αξίες μας, συμπεριλαμβανομένης της σταθερής δέσμευσης μας στη μάθηση και στο ομαδικό πνεύμα. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που κάνουμε αυτό που κάνουμε, σε έναν τομέα που όλοι αγαπάμε, και για την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν η EA, οι καταπληκτικοί συνεργάτες μας στη Marvel Games και φυσικά τα ατομα που παιζουν τους τίτλους μας. Είμαστε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι και παρακινημένοι”.

The post Αλλαγή στη μηχανή γραφικών για το Marvel’s Iron Man Project των EA και Motive Studio first appeared on GameOver.

The post Αλλαγή στη μηχανή γραφικών για το Marvel’s Iron Man Project των EA και Motive Studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα