Η Paradox και η Harebrained Schemes διακόπτουν την συνεργασία τους

Όπως έγινε γνωστό μέσω κοινή ανακοίνωσης, η Paradox Interactive και η θυγατρική της εταιρεία Harebrained Schemes, ομάδα ανάπτυξής του πρόσφατου Lamplighters League, ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να “χωρίσουν τους δρόμους τους” και να διακόψουν την έως τώρα συνεργασία τους.

Σύμφωνα με κοινό δελτίο τύπου των εταιρειών το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα , “ο διαχωρισμός

είναι αποτέλεσμα αμοιβαίας συμφωνίας, η οποία απορρέει από τις στρατηγικές και δημιουργικές προτεραιότητες κάθε μέρους“.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο αφότου η Paradox ενημέρωσε για την απογοητευτική πορεία του The Lamplighters League -μετά κυκλοφορία του παιχνιδιού αυτό το μήνα-, με τον τίτλο να περιέχεται ήδη και στην υπηρεσία του Xbox Game Pass, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Το παιχνίδι τακτικής στρατηγικής που αναπτύχθηκε από την Harebrained Schemes βασίζεται σε μια πρωτότυπη περιπέτεια και λαμβάνει χώρα σε μια εναλλακτική δεκαετία του 1930, αναθέτοντας στους παίκτες να συγκεντρώσουν μια ομάδα από απροσάρμοστους ήρωες για να σταματήσουν μια αρχαία αίρεση.

Την περασμένη εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Paradox, Fredrik Wester δήλωσε για τον τίτλο: “Το The Lamplighters League είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με πολλά δυνατά σημεία. Παρόλο που βλέπουμε συγκρατημένα θετικούς αριθμούς παικτών στις συνδρομητικές υπηρεσίες, η εμπορική υποδοχή ήταν πολύ αδύναμη, κάτι που ειλικρινά αποτελεί μεγάλη απογοήτευση“.

Για την ιστορία, η Paradox, με έδρα τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, απέκτησε τη Harebrained Schemes σε μια συμφωνία του 2018 αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το στούντιο, με έδρα το Σιάτλ, μεταξύ άλλων παιχνιδιών έχει αναπτύξει την τριλογία Shadowrun και το BattleTech.

Η Paradox και η Harebrained Schemes θα διακόψουν τη συνεργασία τους την 1η Ιανουαρίου 2024. Η μητρική εταιρεία θα διατηρήσει την κυριότητα του The Lamplighters League καθώς “και άλλων παιχνιδιών που αναπτύχθηκαν από το στούντιο“.

The post Η Paradox και η Harebrained Schemes διακόπτουν την συνεργασία τους first appeared on GameOver.

The post Η Paradox και η Harebrained Schemes διακόπτουν την συνεργασία τους appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα