Άλμα και στην επομένη γενιά το Metro Exodus

Οι Deep Silver και 4A Games –publisher και developer αντίστοιχα- ανακοίνωσαν ότι το Metro Exodus θα κάνει το άλμα στις κονσόλες της επόμενης γενιάς με «σημαντικές» βελτιώσεις, όπως ταχύτερους ρυθμούς ανανεώσεις των καρέ, αυξημένη ανάλυση, μειωμένους χρόνους φόρτωσης και υποστήριξη ray tracing για ρεαλιστικούς φωτισμούς, σκιές και αντανακλάσεις .

Το Metro Exodus κυκλοφόρησε πέρυσι, συνεχίζοντας την ιστορία της σειράς, που εμπνέεται

από τα μυθιστορήματα του Dmitry Glukhovsky, προσφέροντας ένα πιο open world τίτλο. Να θυμίσουμε ότι το Metro Exodus αποτελεί τον τρίτο τίτλο της σειράς, με την ανάπτυξη του τέταρτου να βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη από την 4A Games, σε συνεργασία με την Sabre Interactive.

“Ως ένα μικρό studio δεν μπορέσαμε ποτέ να ανταποκριθούμε σε αυτές τις φιλοδοξίες, και οι ιδέες μας δεν προχώρησαν ποτέ πέρα από την prototype φάση”, αναφέρει η 4A Games. “Όμως, με την εμπειρία της Sabre στο online gaming, διερευνούμε τώρα διεξοδικά διάφορα multiplayer concepts που θα προσφέρουν έναν νέο τρόπο για να ζήσετε τον κόσμο του Metro”.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Metro Exodus υπόσχεται “μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση στην μηχανή γραφικών”, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει στο έπακρο την ισχύ, τον αποθηκευτικό χώρο και το hardware των νέων μηχανημάτων.

Το Metro Exodus θα έρθει στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία, ως ένα δωρεάν update για τους ιδιοκτήτες των εκδόσεων του τίτλου σε Xbox One και PlayStation 4.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα, με την ευκαιρία της 10ης επετείου της σειράς Metro.

The post Άλμα και στην επομένη γενιά το Metro Exodus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα