Ανακοίνωση του Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections

Οι φίλοι του Naruto και του Boruto γνωρίζουν πολύ καλά τη CyberConnect2. Το studio έχει αγαπηθεί από τους ίδιους αλλά και τους fans των κάπως πιο απλοϊκών fighting τίτλων για τη σειρά Ultimate Ninja Storm, μία

σειρά που έχει αρχίσει από το PlayStation 3. Μέσω του State of Play της 23ης Φεβρουαρίου μάθαμε ότι το studio θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 έναν ακόμα τίτλο στη σειρά αυτή. 

Ο λόγος για το Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections. Όπως φαίνεται και από την ονομασία, το παιχνίδι θα μας δείξει τις σημαντικότερες μάχες στην ιστορία του Naruto και του Sasuke, απ’ όλη τη διάρκεια του manga/anime. Το studio υπόσχεται την ίδια πολύ καλή μεταφορά των σκηνών σε gameplay περιβάλλον, για πρώτη φορά στα 60 fps στις κονσόλες τωρινής γενιάς και στα PC.

Μας μιλάει για το μεγαλύτερο roster που έχει τοποθετήσει ποτέ σε τίτλο της σειράς. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελευταίος τίτλος -Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto- είχε 124 επιλέξιμους χαρακτήρες. Στην παρουσίαση του καινούργιου παιχνιδιού είδαμε ότι οι Ashura Otsutsuki και Indra Otsutsuki θα προστεθούν και αυτοί στο roster, με το studio να υπόσχεται ακόμα περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος στο μέλλον. 

Το Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

The post Ανακοίνωση του Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα