Ανακοινώθηκε το New Game+ του God of War Ragnarok

Το Santa Monica Studio ανακοίνωσε ότι το God of War Ragnarok θα λάβει την λειτουργία New Game+ την άνοιξη του 2023, θέλοντας να ικανοποιήσει τη “δίψα” όσων έχουν τελειώσει τον τίτλο και είναι “πεινασμένοι” για περισσότερη περιπέτεια.

We know many of you have been asking, so we’re happy to confirm that New Game+ Plus will be coming to #GodofWarRagnarok

in Spring 2023!

We’ll share more details once we get closer to the release! pic.twitter.com/vmv5X2USuW

— Santa Monica StudioGod of War Ragnarök (@SonySantaMonica) December 22, 2022

“Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς το αναζητούν, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι το New Game+ Plus θα έρθει στο #GodofWarRagnarok την άνοιξη του 2023! Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις πλησιάσουμε στην κυκλοφορία!”

Η Sony Santa Monica δεν διευκρίνισε το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η λειτουργία New Game+, αλλά πιθανότατα μπορούμε να περιμένουμε ότι θα προσφέρει λειτουργίες παρόμοιες με αυτές του New Game+ για το God of War του 2018.

Να θυμίσουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο παιχνίδι με την πανοπλία, τα όπλα, τον εξοπλισμό και τα skill μας από το πρώτο πέρασμά μας και να επιλέξουμε ένα νέο επίπεδο δυσκολίας. Υπήρχε επίσης μια ποικιλία από νέες πανοπλίες και αναβαθμισμένα  αντικείμενα για να μαζέψουμε.

Το God of War Ragnarok είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και PlayStation 5.

The post Ανακοινώθηκε το New Game+ του God of War Ragnarok appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα