Νέο δείγμα από το One Piece Odyssey

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video, διάρκειας περίπου 11 λεπτών, με τον τίτλο “Systems Trailer” για το One Piece Odyssey, θέλοντας να εξηγήσει κάποιους από τους μηχανισμούς του τίτλου.

Κατά τη διάρκεια του video μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο turn-based σύστημα μάχης, το οποίο χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό “Πέτρα – Ψαλίδι – Χαρτί” μεταξύ Ταχύτητας (Speed), Τεχνικής

(Technique) και Δύναμης (Power). Ο τίτλος κάνει randomize επίσης τις θέσεις των παικτών, με τον μηχανισμό “Scramble Area Battle”.

Μπορούμε επίσης να δούμε τον τρόπου που οι παίκτες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ των διαφορετικών μελών του Straw Hat Screw κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, φέρνοντας τις δικές τους ικανότητες πεδίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ των προτέρων σε διαφορετικές περιοχές.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε στο video, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το One Piece Odyssey αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 13 Ιανουαρίου 2023. Τέλος, να αναφέρουμε ότι στις 10 Ιανουαρίου θα έχουμε τη διάθεση ενός demo στις κονσόλες PlayStation και Xbox.

The post Νέο δείγμα από το One Piece Odyssey appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα