Ημερομηνία διάθεσης για το Grim Guardians: Demon Purge

Η Inti Creates, το studio ανάπτυξης πίσω από το Bloodstained: Curse of the Moon, ανακοίνωσε ότι ο νέος της τίτλος, το Grim Guardians: Demon Purge, έχει προγραμματιστεί να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το Grim Guardians: Demon Purge, που περιγράφεται ως ένας 2D sidescrolling action τίτλος, φαίνεται να αντλεί έμπνευση από τα κλασικά παιχνίδια Castlevania. Έχοντας τον ρόλο

των δυο demon hunters αδελφών, Shinobu και Maya, οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν καθώς κινούνται μέσα σε ένα μολυσμένο από δαίμονες κάστρο, σε μια προσπάθεια να σώσουν το σχολείο τους.

Οι παίκτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο και των δύο χαρακτήρων, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές κινήσεις τους, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με τα δαιμονικά bosses που βρίσκονται στο κάστρο. Η νίκη απέναντι σε κάποιο boss, θα δίνει στους παίκτες ένα νέο όπλο, ανοίγοντας νέες διαδρομές στο κάστρο. Υπάρχει επίσης ένα co-op mode για δύο παίκτες, με κάθε παίκτη να ελέγχει μία από τις αδερφές.

Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από το gameplay του τίτλου στο παρακάτω video.

Το Grim Guardians: Demon Purge θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 23 Φεβρουαρίου 2023.

The post Ημερομηνία διάθεσης για το Grim Guardians: Demon Purge appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα