Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το One Piece Odyssey, ένα νέο RPG που βασίζεται στην αγαπημένη manga σειρά, με κυκλοφορία αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ο τίτλος θα βρει τον Luffy και το πλήρωμά του να καταπίνονται από μία τεράστια καταιγίδα στη θάλασσα, πριν ξεβραστούν σε ένα μυστηριώδες νησί. Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν το νησί, πολεμώντας τέρατα που δεν έχουν ξαναδεί, σχεδιασμένα

από τον ίδιο τον δημιουργό του One Piece, τον Eiichiro Oda, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν να παίξουν ως Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook.

Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος αναπτύσσεται με την ILCA, η οποία κατά το παρελθόν έχει εργαστεί επάνω στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl -μεταξύ άλλων- ενώ είχε επίσης υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη του Dragon Quest XI, το οποίο φαίνεται να έχει ένα παρόμοιο art style με το One Piece Odyssey. Τέλος, το One Piece Odyssey φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα turn-based σύστημα μάχης.

Το One Piece Odyssey αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, PC και Xbox Series X/S μέσα στο 2022.

The post Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα