Ανακοινώθηκε το Return to Monkey Island

Η Devolver Digital και η Lucasfilm Games ανακοίνωσαν το Return to Monkey Island, ως το νέο κεφάλαιο της κλασικής και συνάμα αριστουργηματικής σειράς Monkey Island. Μάλιστα, το παιχνίδι θα είναι μια άμεση συνέχεια του Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Introducing Return to Monkey Island, a

new game by Ron Gilbert that picks up where Monkey Island 2: LeChuck's Revenge left off.https://t.co/5E3zi5JkEt pic.twitter.com/frkrN1OLXD

— Devolver Digital (@devolverdigital) April 4, 2022

Τα χαρμόσυνα νέα για τους φίλους της σειράς δε σταμάτησαν όμως στην αναπάντεχη αυτή ανακοίνωση. Στην ομάδα ανάπτυξης θα βρίσκεται και η Terrible Toybox, η οποία ήταν υπεύθυνη για το εξαιρετικό Thimbleweed Park του 2017. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι η σειρά επιστρέφει στα χέρια των αρχικών της δημιουργών, μιας και επικεφαλής του στούντιο είναι ο δημιουργός της σειράς Ron Gilbert. Εκτός από τον Gilbert, στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού θα βρίσκεται και ένας ακόμη από τους σεναριογράφους του αρχικού παιχνιδιού – ο Dave Grossman. Επιβεβαιώθηκε επίσης πως το παιχνίδι βρίσκεται ήδη εδώ και δύο χρόνια σε ανάπτυξη.

A little something we've been working on for the past 2 years in complete secrecy.https://t.co/qwmxpYjpe5

— Ron Gilbert (@grumpygamer) April 4, 2022

Τέλος μάθαμε, πως ο Dominic Armato, ο οποίος ήταν πίσω από φωνή του Guybrush Threepwood σε προηγούμενα κεφάλαια της σειράς , θα επιστρέψει, αναλαμβάνοντας τη φωνή του γνωστού χαρακτήρα. Ο Michael Land θα επιστρέψει στον ρόλο του main composer, μαζί με τους Peter McConnell και Clint Bazakian, βασικών composers στο Monkey Island 2 .

Το νέο κεφάλαιο της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

The post Ανακοινώθηκε το Return to Monkey Island appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα