Ανακοινώθηκε το The Walking Dead: Destinies

Η εκδότρια εταιρεία GameMill Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Flu Games ανακοίνωσαν το The Walking Dead: Destinies για PlayStation 5, Xbox Series

Χ|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC (Steam), με τον τίτλο να μην έχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το The Walking Dead: Destinies είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας-δράσης τρίτου προσώπου, όπου οι επιλογές του παίκτη θα αναδιαμορφώνουν τα γεγονότα των Season 1 έως 4 της πρωτότυπης σειράς του AMC.

Σύμφωνα με την περίληψη του παιχνιδιού: “Ξεκινήστε το ταξίδι σας ως Rick Grimes, ξυπνώντας μόνος σε ένα νοσοκομείο περιτριγυρισμένος από νεκρούς. Συγκεντρώστε συμμάχους και πολεμήστε μέσα από την αποκάλυψη των περιπατητών σε εμβληματικές τοποθεσίες από το The Walking Dead, όπως η Ατλάντα, η φάρμα της οικογένειας Greene, η φυλακή και το Woodbury. Σε κρίσιμες στιγμές που καθορίζουν τις επιλογές σας, θα διαμορφώσετε για πάντα το πεπρωμένο της ομάδας σας και τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς. Ήρωες και κακοποιοί, ζωντανοί και νεκροί – είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε στην πορεία της ιστορίας ή θα χαράξετε το δικό σας μονοπάτι στον κόσμο του AMC The Walking Dead“.

The post Ανακοινώθηκε το The Walking Dead: Destinies appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα