Από τι ώρα θα μπορούμε να παίξουμε το Elden Ring;

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Elden Ring στο Twitter μάθαμε τις ακριβείς ώρες που το παιχνίδι θα ανοίξει σε όλον τον κόσμο. Αυτές, όπως είναι φυσικό, διαφέρουν ανάλογα με τις ζώνες ώρας αλλά όλες είναι κοντά στις 00.00 που αλλάζει η ημέρα.

Στον χάρτη μπορούμε να δούμε ότι για τη χώρα μας (EET) οι ώρες που αναφέρονται είναι οι εξής: ακριβώς τα μεσάνυχτα θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι οι κάτοχοι του ψηφιακού αντίτυπου στις κονσόλες, με αυτούς στα PC να χρειαστεί να κάνουν

υπομονή ακόμα μία ώρα, καθώς εκεί το παιχνίδι θα ανοίξει στη 01.00.

Στην κάτω αριστερή γωνία του χάρτη μπορούμε να πάρουμε και την πληροφορία για το πότε θα είναι δυνατή η προεγκατάσταση του παιχνιδιού στην κονσόλα ή το PC μας. Η μόνη πλατφόρμα που αυτή τη στιγμή μπορεί να κατεβάσει τον τίτλο για να είναι έτοιμος για την Παρασκευή είναι το Xbox. Οπότε, όσοι ανήκετε στην “οικογένεια” της Microsoft μπορείτε ήδη να βάλετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας. Η προεγκατάσταση για τους κατόχους PlayStation συστημάτων και PC θα είναι διαθέσιμη 48 ώρες πριν από αυτές που αναγράφονται στον χάρτη.

Αν η προσμονή σας για το παιχνίδι είναι μεγάλη το μόνο που μπορούμε να προτείνουμε είναι υπομονή και να διαβάσετε το αναλυτικό preview μας εδώ.

The post Από τι ώρα θα μπορούμε να παίξουμε το Elden Ring; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα