Αποχωρεί από την Bethesda ο Peter Hines

Ο Pete Hines, επικεφαλής του τμήματος Publishing της Bethesda Softworks, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την εταιρεία μετά από 24 χρόνια. Στην πραγματικότητα, πρόκειται να αποσυρθεί, για να εξερευνήσει “ενδιαφέροντα και πάθη”.

“Μετά από 24 χρόνια, αποφάσισα ότι ο χρόνος μου στη Bethesda Softworks έφτασε στο τέλος της”, έγραψε ο Hines σε δήλωση στο Twitter. “Αποσύρομαι και θα ξεκινήσω ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο της

ζωής μου εξερευνώντας ενδιαφέροντα και πάθη, δωρίζοντας τον χρόνο μου όπου μπορώ και αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για να απολαύσω τη ζωή”.

Ο Hines πρόσθεσε ότι μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Starfield τον Σεπτέμβριο, ένιωσε “σαν να είναι η κατάλληλη στιγμή”, προσθέτοντας: “Αυτό σίγουρα δεν είναι αντίο με κανέναν τρόπο. Η αγάπη μου για την Bethesda και τους ανθρώπους της δεν αμφιταλαντεύτηκε ποτέ και δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι μέρος αυτής της απίστευτης κοινότητας που έχουμε δημιουργήσει. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες και χιλιάδες fans τους οποίους έχω γνωρίσει και μιλήσω τα τελευταία 24 χρόνια”.

Και κατέληξε: “Η συνεργασία με τους καταπληκτικούς ανθρώπους, τις ομάδες και τα studio της Bethesda ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Είμαι απίστευτα περήφανος για όλα όσα έχουμε κάνει μαζί και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βλέπω τα καταπληκτικά πράγματα που θα δημιουργήσουν στη συνέχεια”.

Η Bethesda δημοσίευσε επίσης τη δική της δήλωση σχετικά με την αποχώρηση του Hines, δηλώνοντας ότι “η δημόσια παρουσία του Pete ήταν μόνο ένα μικρό μέρος του ρόλου του στη Bethesda”, προσθέτοντας, “αν και ο τρόπος που μας αντιπροσώπευε μεταφέρθηκε στις αξίες που έτρεφε εδώ: αυθεντικότητα, ακεραιότητα. και πάθος”.

Η δήλωση προσθέτει: “Η συνεισφορά του ήταν αναπόσπαστη στην οικοδόμηση της Bethesda και της οικογένειας των studio της, στον οργανισμό παγκόσμιας κλάσης που είναι σήμερα. Το όραμα του μας βοήθησε να προχωρήσουμε και η σκληρή δουλειά του μας ενέπνευσε. Ευχαριστούμε για τα 24 χρόνια ηγεσίας του και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Θα μας λείψεις, Pete!”.

pic.twitter.com/dhZEmRbzjz

— Pete Hines (@DCDeacon) October 16, 2023

The post Αποχωρεί από την Bethesda ο Peter Hines first appeared on GameOver.

The post Αποχωρεί από την Bethesda ο Peter Hines appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα