Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Crash Team Rumble

Η Activision και η Toys for Bob ανακοίνωσαν ότι το Crash Team Rumble έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο, φέρνοντας τη δράση multiplayer online battle arena (MOBA) στις κονσόλες, με μια closed beta

να διεξάγεται μέσα στον επόμενο μήνα (20 έως τις 24 Απριλίου).

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην closed beta του Crash Team Rumble, θα πρέπει να προπαραγγείλουν τον τίτλο από σήμερα. Η closed beta θα περιλαμβάνει τους Crash, Coco, Dingodile, Dr. Neo Cortex και Tawna ως playable χαρακτήρες, με τον καθένα να εμπίπτει στα “hero roles” του Scorer, του Blocker και του Booster.

Ο Scorer έχει την αποστολή να συλλέξει φρούτα Wumpa για να τα καταθέσει στην Wumpa Bank της ομάδας του, ενώ ο Blocker προσπαθεί να υπερασπιστεί την Wumpa Bank από την αντίπαλη ομάδα. Οι Booster χαρακτήρες πρέπει να πιάσουν τα Gems, συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των Wumpa που σκοράρει η ομάδα, ενώ ενεργοποιούν τα Relic Stations για να δώσουν στην ομάδα τους ένα πλεονέκτημα.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που οι fans θα έχουν την ευκαιρία για ένα early hands-on με το Crash Team Rumble κατά τη διάρκεια της Closed Beta του Απριλίου”, σχολίασε ο συν-επικεφαλής της Toys for Bob, Paul Yan. “Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλια της κοινότητας και θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να συντονίσουμε το παιχνίδι για μια εκπληκτική εμπειρία παίκτη την ημέρα κυκλοφορίας. Τα λέμε στην Closed Beta!”.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και Xbox One στις 20 Ιουνίου, με υποστήριξη cross-play.

The post Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Crash Team Rumble appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα