Ενίσχυση της Frogwares από την Epic Games

Η Frogwares, το ουκρανικό studio ανάπτυξης πίσω από τα Sherlock Holmes Chapter One και The Sinking City, ανακοίνωσε ότι έλαβε ένα Epic MegaGrant από την Epic Games για να παρέχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών που μαίνονται στην Ουκρανία κατά τους τελευταίους μήνες.

Τα κεφάλαια από το Epic MegaGrant “θα είναι ζωτικής σημασίας για τη μετεγκατάσταση

εργαζομένων σε ασφαλέστερες περιοχές και θα βοηθήσουν όσους έχουν μετακομίσει σε απομακρυσμένες περιοχές της Ουκρανίας” καθώς και όσους έχουν μετακομίσει σε άλλες χώρες της ΕΕ για να ξεφύγουν από τον πόλεμο, αναφέρει η Frogwares.

“Ο πόλεμος δημιούργησε επίσης ένα οικονομικό κενό για το studio που επηρέασε την επιχείρηση μας. Εργαζόμαστε σκληρά αυτούς τους τελευταίους μήνες για να ανανεώσουμε και να διατηρήσουμε τον προγραμματισμό μας και το MegaGrant θα μας βοηθήσει να εφοδιάσουμε την ομάδα μας με εξειδικευμένο εξοπλισμό που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη παιχνιδιών και τη μετεγκατάσταση της υποδομής δεδομένων μας”.

Η Frogwares συνέχισε ευχαριστώντας την Epic Games, λέγοντας ότι η επιχορήγηση θα “μαλακώσει” το οικονομικό πλήγμα από τον πόλεμο και θα επιτρέψει στο studio να “σταθεί στα πόδια του”.

We are proud to share that we’ve received an Epic MegaGrant from Epic Games. #EpicMegaGrants

Read our announcement for all the information: pic.twitter.com/XwShdGaQbO

Frogwares (@Frogwares) May 16, 2022

The post Ενίσχυση της Frogwares από την Epic Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα