Εντός του έτους το DayZ στο Xbox One

Μέσα από το πρόγραμμα Xbox Game Preview.

Η Bohemia Interactive –publisher και developer του DayZ- ανακοίνωσε μέσα από το Twitter, απαντώντας σε ερώτηση ενός χρήστη, ότι το DayZ θα κάνει την εμφάνισή του στο Xbox One μέσα από το πρόγραμμα Xbox Game

Preview κάποια στιγμή μέσα στο 2018, με μια έκδοση του τίτλου για το PlayStation 4 να έχει επίσης προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμη.

Η «αποκάλυψη» έγινε, όπως προείπαμε, μέσα από μια απάντηση που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης σε ερώτηση ενός χρήστη, ο οποίος ρώτησε για το εάν ισχύουν οι φήμες που θέλουν το DayZ να έρχεται στο Xbox One και PlayStation 4. Συγκεκριμένα, η απάντηση που έλαβε ήταν: «Ναι! Θα έρθει στο Xbox Game Preview κάποια στιγμή αυτή τη χρονιά, δεν είμαστε σίγουροι για το PS4 ακόμα, αλλά θα το κυκλοφορήσουμε και εκεί, τελικά - απλά δεν ξέρουμε το πότε».

Το DayZ είναι ένα multiplayer παιχνίδι επιβίωσης ανοικτού κόσμου, που έκανε τα πρώτα του βήματα ως ένα mod για το ARMA 2, το οποίο εξελίχθηκε σε standalone έκδοση του παιχνιδιού. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε early access στο Steam.

Yes! Coming to Xbox Game Preview at some point this year, we’re not sure about PS4 yet, but we’ll release there too, eventually - just don’t know when yet.

— DayZ Development (@dayzdevteam) February 5, 2018pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα