Η Bloober Team εργάζεται επάνω σε έναν next-gen τίτλο

Η εκδότρια εταιρεία Rogue Games ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης πίσω από τα The Medium και Layers of Fear, την Bloober Team, για έναν νέο, μη ανακοινωμένο ακόμα τίτλο.

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Rogue σε αυτό το απίστευτο project”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bloober Team,

Piotr Babieno. “Είμαστε περήφανοι που φτιάχνουμε παιχνίδια που ξεπερνούν τα όρια της πρωτοτυπίας και του immersion και χαιρόμαστε που εργαζόμαστε μαζί με μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μας”.

Το εν λόγω project έχει την περιγραφή ενός next-gen console και PC τίτλου, με λίγες λεπτομέρειες πέρα ​​από αυτό, αλλά με περισσότερες πληροφορίες να έχουν προγραμματιστεί προς ανακοίνωση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

“Θαυμάζαμε τα σκοτεινά και πανέμορφα παιχνίδια της Bloober εδώ και χρόνια, οπότε καταλάβαμε αμέσως ότι ήταν η μόνη ομάδα που θα έκανε αυτό το τρελό cool concept”, πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rogue, Matt Casamassina.

Να θυμίσουμε ότι η Bloober Team έχει δουλέψει αρκετά με τις next-gen κονσόλες, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις των Xbox Series X/S και PlayStation 5 με το Observer: System Redux, πριν κυκλοφορήσει το The Medium. Τέλος να αναφέρουμε ότι φημολογείται μάλιστα πως η Bloober Team θα μπορούσε να εργάζεται σε ένα νέο τίτλο της σειράς Silent Hill, από την στιγμή που ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Konami στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.

The post Η Bloober Team εργάζεται επάνω σε έναν next-gen τίτλο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα