Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Tom Clancy’s The Division 3.

Η Ubisoft ανέθεσε στον Julian Gerighty το ρόλο του παραγωγού για τη σειρά Tom Clancy’s The Division. Στο εξής θα έχει την επίβλεψη όλων των παιχνιδιών και προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του Tom Clancy’s The Division 3.

Ο Gerighty είναι προς το παρόν καλλιτεχνικός διευθυντής του Star Wars Outlaws στη Massive Entertainment, δημιουργού του Tom Clancy’s The Division. Μετά την έλευσή του στη Massive

Entertainment, και την κυκλοφορία του πρώτου Tom Clancy’s The Division το 2016, ο Gerighty υπηρέτησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Tom Clancy’s The Division 2. Θα αναλάβει τη θέση του παραγωγού της σειράς τίτλων Tom Clancy’s The Division μόλις το Star Wars Outlaws γίνει διαθέσιμο. Ο Gerighty θα επιβλέπει επίσης άλλα έργα που βασίζονται στο σύμπαν Tom Clancy’s The Division. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα Tom Clancy’s The Division: Resurgence και Tom Clancy’s The Division: Heartland.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Gerighty στο νέο του ρόλο θα είναι η δημιουργία μιας ομάδας για το Tom Clancy’s The Division 2, ενώ θα εξασφαλίζει ταυτόχρονα τη συνεχή υποστήριξη του παιχνιδιού.

“Μπορεί να έχουμε πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες, αλλά το The Division είναι ακόμη στα πρώτα του χρόνια ως σειρά,” δήλωσε ο Gerighty. “Υπάρχουν τόσες απίστευτες ιστορίες να διηγηθούμε, μέρη για να εξερευνήσουμε και άνθρωποι που πρέπει να προστατεύσουμε. Πιστεύω ότι το καταφέραμε με τα κορυφαία γραφικά του Tom Clancy’s The Division, το εκπληκτικό gameplay και την υπόσχεση στον παίκτη ότι δεν μπορεί να βρει αυτήν την εμπειρία πουθενά αλλού, και στη συνέχεια με το Tom Clancy’s The Division 2. Το να ωθούμε τον πήχη της ποιότητας συνεχώς προς τα εμπρός είναι ο ορισμός της βελτίωσης.”

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για το Tom Clancy’s The Division 3 στο άμεσο μέλλον.

The post Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Tom Clancy’s The Division 3. first appeared on GameOver.

The post Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Tom Clancy’s The Division 3. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα