“Τα πλάνα έχουν αλλάξει…” δηλωσε ο Phil Spencer

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Xbox της Microsoft, Phil Spencer, σχολίασε τη μαζική διαρροή δικαστικών εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση κατά της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (FTC), μέσω των οποίων είχαμε την αποκάλυψη των σχεδίων για ανανέωση της κονσόλας Xbox Series X/S, καθώς και ένα νέο πιο “immersive” ασύρματο χειριστήριο Xbox.

Σύμφωνα

με τον Spencer, αυτά τα «παλιά email και έγγραφα» έχουν «αλλάξει» πολύ από τότε, και ως απάντηση στη διαρροή, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter για να εκφράσει την απογοήτευσή του.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει: “Είδαμε τη συζήτηση γύρω από παλιά email και έγγραφα. Είναι δύσκολο να βλέπουμε τη δουλειά της ομάδας μας να μοιράζεται με αυτόν τον τρόπο, επειδή τόσα πολλά έχουν αλλάξει και υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι αυτή τη στιγμή και στο μέλλον. Θα μοιραστούμε τα πραγματικά σχέδια όταν είμαστε έτοιμοι”.

We've seen the conversation around old emails and documents. It is hard to see our team's work shared in this way because so much has changed and there's so much to be excited about right now, and in the future. We will share the real plans when we are ready.

Phil Spencer (@XboxP3) September 19, 2023

Σε ένα εσωτερικό σημείωμα που έλαβε το The Verge, ο Spencer σημειώνει επίσης ότι τα έγγραφα «αποκαλύφθηκαν ακούσια», προσθέτοντας: “Ξέρω ότι αυτό είναι απογοητευτικό, ακόμα κι αν πολλά από τα έγγραφα είναι πολύ παλιά και τα σχέδιά μας έχουν εξελιχθεί”. Το εσωτερικό σημείωμα από τον Spencer συνεχίζει: “Όλοι βάζουμε απίστευτα ποσά πάθους και ενέργειας στη δουλειά μας και ποτέ δεν θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη σκληρή δουλειά με την κοινότητα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να είμαστε ενθουσιασμένοι και όταν είμαστε έτοιμοι, θα μοιραστούμε τα πραγματικά σχέδια με τους παίκτες μας”.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τα σχέδια της Microsoft για ένα mid-generation refresh, τα έγγραφα που διέρρευσαν αναφέρουν επίσης ότι μια νέα κονσόλα Xbox έχει οριστεί για το 2028 και είχαμε την αποκάλυψη μια σειρά τίτλων από την Bethesda, συμπεριλαμβανομένων των Dishonored 3, DOOM Year Zero, ένα sequel του Ghostwire: Tokyo, ένα Fallout 3 remaster, το The Elder Scrolls IV: Oblivion remaster και δύο άλλα projects με τις κωδικές ονομασίες “Project Kestrel” και “Project Platinum”.

The post “Τα πλάνα έχουν αλλάξει…” δηλωσε ο Phil Spencer first appeared on GameOver.

The post “Τα πλάνα έχουν αλλάξει…” δηλωσε ο Phil Spencer appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα