Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της σειράς Test Drive Unlimited

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας από τα κοινά.

Η Nacon και η KT Racing, κατά τη διάρκεια του ψηφιακού event Nacon Connect, αποκάλυψαν το Test Drive Unlimited: Solar Crown (είχε προηγηθεί στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ένα teaser μέσω του επίσημου λογαριασμού του τίτλου στο Twitter), σηματοδοτώντας την επιστροφή της racing σειράς ανοικτού κόσμου, μετά από μια μακρά και αδρανή περίοδο. Να θυμίσουμε το 2011 είχαμε την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited

2.

Με το Solar Crown, για άλλη μια φορά, οι παίκτες θα μεταφερθούν σε έναν τεράστιο και εξωτικό ανοιχτό κόσμο και θα βρουν πολλά γυαλιστερά αυτοκίνητα, πολυτελή ρούχα, μεγάλα σπίτια προς αγορά και πολλά άλλα, ενώ θα αγωνιστούν και πάλι για το τιμητικό Solar Crown prize, όπως έκαναν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης μάθαμε ότι ορισμένοι από τους προγραμματιστές που είχαν εργαστεί πάνω στο TDU2, συμμετέχουν στην ανάπτυξη και του νέου παιχνιδιού.

Δυστυχώς, δεν δόθηκε κάποιος χρονικός ορίζοντας για την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited: Solar Crown ή το σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα