Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, το «πιο φιλόδοξο» expansion στην ιστορία των Assassin’s Creed. Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον/την  Eivor από το Valhalla, το επερχόμενο DLC πρόκειται να γίνει διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2022 και θα μας δει να “αγκαλιάζουμε το πεπρωμένο μας” έχοντας τον ρόλο του Odin, τον Νορβηγό Θεό των Μαχών και της Σοφίας.

Ως Allfather θα

έχουμε στη διάθεσή μας νέες, θεϊκές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια μιας “απελπισμένης” αναζήτησης μέσα σε έναν επικό κόσμο, για τον οποίο μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από το νέο cinematic trailer (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω). Θυμίζουμε ότι το Dawn of Ragnarok, αποτελεί το τρίτο βασικό DLC για το Assassin’s Creed Vallhalla, μετά τα Wrath of the Druids και The Siege of Paris.

Το Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 10 Μαρτίου 2022.

Εκτός της ανακοίνωσης της ημερομηνίας διάθεσης του Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok, η Ubisoft έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει ένα crossover event των δύο τελευταίων τίτλων της σειράς Assassin’s Creed (Odyssey και Valhalla), σε μια προσπάθεια να ενώσει ακόμη περισσότερο τις ιστορίες των τίτλων. Τα δύο νέα Story Missions θα προστεθούν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, στα Assassin’s Creed: Valhalla και Assassin’s Creed: Odyssey μέσα από τη διάθεση ενός δωρεάν update για τον κάθε τίτλο.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer

The post Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα