Η Microsoft φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας αρκετών αποκλειστικών προϊόντων Xbox στο PlayStation 5

Με τις φήμες να κυκλοφορούν σχετικά με την πιθανότητα να δούμε το Hi-Fi Rush στο PlayStation 5, τις προηγούμενες ώρες ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια αναφορές που υποδηλώνουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει περισσότερους από τους αποκλειστικούς τίτλους του οικοσυστήματος Xbox και σε άλλες πλατφόρμες,

όπως το PlayStation 5.

Μεταξύ των αποκλειστικών τίτλων που εξετάζονται για κυκλοφορία σε PlayStation 5 και Nintendo Switch (σύμφωνα με το XboxEra) είναι τα Starfield και Sea of Thieves, με πηγές να αποκαλύπτουν ότι το Starfield θα μπορούσε να έρθει στην πλατφόρμα της Sony κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του expansion του τίτλου, του Shattered Space, για Xbox και PC.

Η Microsoft φέρεται να έχει επενδύσει σε dev kits του PlayStation 5 για να είναι σε θέση να υποστηρίξει μια επιλογή αποκλειστικών τίτλων Xbox που θα μεταφερθούν στο PlayStation, με το επερχόμενο Indiana Jones and the Great Circle της δημιουργού του Wolfenstein, MachineGames, να εξετάζεται επίσης για κυκλοφορία στο PlayStation 5, παρόλο που είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για τα Xbox και PC τον περασμένο μήνα.

“Μια νέα προσέγγιση multiplatform για ορισμένους τίτλους Xbox αναδύεται μέσα στη Microsoft, μας είπαν, με την εταιρεία να εξετάζει ποιοι τίτλοι θα παραμείνουν αποκλειστικοί και ποιοι άλλοι που θα εμφανιστούν στο Nintendo Switch ή στο PlayStation 5 στο μέλλον”, αναφέρει επίσης το The Verge, επικαλούμενο διάφορες πηγές.

Καθώς οι πωλήσεις του Xbox υστερούν σε σχέση με αυτές του PlayStation 5 και του Nintendo Switch, φαίνεται ότι η Microsoft δεν είναι πλέον σε θέση να αγνοήσει τις δυνατότητες για πωλήσεις λογισμικού σε άλλες πλατφόρμες. Βάσει αυτής της αναφερόμενης νέας στρατηγικής, η Microsoft θα κυκλοφόρησει παιχνίδια για PlayStation 5 και Nintendo Switch, με το Xbox να διατηρεί το timed console exclusivity.

“Η ανώτερη ηγεσία της Microsoft φέρεται να έχει συζητήσει τα διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κυκλοφορίας περισσότερων από το αποκλειστικό λογισμικό της αλλού, και εσωτερικά, δεν είναι όλοι απαραιτήτως ευχαριστημένοι με την απόφαση, αλλά η ανάκτηση των πιθανών χρημάτων «που έχουν απομείνει στο τραπέζι» με το να μην κυκλοφορήσει αλλού έχει αναμφισβήτητα κερδίσει”, αναφέρει η έκθεση του XboxEra.

The post Η Microsoft φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας αρκετών αποκλειστικών προϊόντων Xbox στο PlayStation 5 first appeared on GameOver.

The post Η Microsoft φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας αρκετών αποκλειστικών προϊόντων Xbox στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα