Η Square Enix ανακοίνωσε το The DioField Chronicle

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το The DioField Chronicle, ένα “simulation RPG” με Real-Time Tactical Battle σύστημα που υπόσχεται “βαθιά στρατηγική” και έντονες μάχες σε πραγματικό χρόνο, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για να σηματοδοτήσει την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer.

Υποσχόμενο να προσφέρει “μια πραγματικά μοναδική εμπειρία” από άποψη ιστορίας και gameplay, το The

DioField Chronicle εξιστορεί μια «επική ιστορία πολέμου και τιμής», σε έναν κόσμο που συνδυάζει τη φαντασία με μεσαιωνικές και σύγχρονες εμπνεύσεις, με τις σκηνές μάχης να παρουσιάζονται σε ένα τολμηρό “diorama style”. Να σημειώσουμε ότι την επιμέλεια της ιστορίας έχει αναλάβει μια ομάδα ανάπτυξης που περιλαμβάνει character design από το Taiki των Lord of Vermillion III και IV και concept art από τον Isamu Kamikokuryo, των Final Fantasy XII και XIII.

Οι μάχες περιλαμβάνουν γρήγορη αξιολόγηση του περιβάλλοντος και των συνθηκών τους, πριν δώσουμε τις αποφασιστικές εντολές στα στρατεύματά μας εκμεταλλευόμενοι καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους για να κερδίσουμε το πλεονέκτημα έναντι των εχθρών μας. Θα έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε μια ποικιλία δεξιοτήτων, troop classes και εξοπλισμού για να νικήσουμε τους εχθρούς μας ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώνουμε την κάθε αποστολή.

Το The DioField Chronicle έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 22 Σεπτεμβρίου 2022. Να σημειώσουμε ότι στις 10 Αυγούστου θα γίνει διαθέσιμο ένα demo για τον τίτλο, για όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο αρχικό τμήμα του, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της προόδου στο πλήρες παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει.

The post Η Square Enix ανακοίνωσε το The DioField Chronicle appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα