Η Team17 εισέρχεται σε “περίοδο διαβουλεύσεων”

Η Team17, ο publisher πίσω από τα Worms Rumble, Overcooked!, Dredge, Moving Out 2 και Blasphemous 2, επιβεβαίωσε μια σειρά απολύσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν και την αποχώρηση του CEO, Michael Pattison.

Η Διευθύντρια Εμπορικών Λειτουργιών (Commercial Operations Director) Ann Hurley θα πάρει την θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Team17, ενώ μια περίοδος διαβούλευσης για τις προγραμματισμένες απολύσεις θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με το Eurogamer, αναμένονται «σημαντικές απώλειες θέσεων εργασίας».

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν σε μια μακρά σειρά απολύσεων στην βιομηχανία σε SEGA, Ubisoft, Creative Assembly, Mediatonic, Epic Games και Embracer Group.

Το τμήμα μάρκετινγκ της Team17 θα μπορούσε να μειωθεί κατά «20-30 τοις εκατό», σύμφωνα με μια πηγή που αναφέρει το VG247, ενώ το τμήμα QA της εταιρείας φέρεται επίσης να έχει πληγεί από τις απολύσεις. Προφανώς, οι προγραμματισμένες απολύσεις αποτελούν μέρος ενός σχεδίου «ευθυγράμμισης» και «αναδιάρθρωσης».

“Σε απάντηση στις αναφορές σχετικά με την αποχώρηση του Michael Pattison από την Team17, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε χωρίσει φιλικά με τον Michael”, επιβεβαίωσε η Team17 στο VG247. “Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι δυστυχώς έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο διαβούλευσης σήμερα εντός της Team17 Digital, με τις Astragon και Storytoys να παραμένουν ανεπηρέαστες από τα σχέδια αναδιάρθρωσης”.

The post Η Team17 εισέρχεται σε “περίοδο διαβουλεύσεων” first appeared on GameOver.

The post Η Team17 εισέρχεται σε “περίοδο διαβουλεύσεων” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα