Ακυρώθηκε το Hyenas της Creative Assembly

Η SEGA ανακοίνωσε ότι το Hyenas, το sci-fi shooter πρώτου προσώπου στο οποίο οι παίκτες θα πραγματοποιούσαν ληστείες για να κλέψουν πολύτιμα «λάφυρα της ποπ κουλτούρας», ακυρώθηκε.

Η ακύρωση έρχεται ως μέρος μιας ανασκόπησης της συνολικής δραστηριότητας της SEGA, με το Hyenas να βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων της παραπάνω κίνησης, μαζί με μια σειρά “μερικών τίτλων που βρίσκονται

υπό ανάπτυξη και δεν έχουν ανακοινωθεί”.

“Σε απάντηση στη χαμηλότερη κερδοφορία στην περιφέρεια της Ευρώπης, εξετάσαμε το χαρτοφυλάκιο των τίτλων της κάθε βάσης ανάπτυξης στην Ευρώπη, και η ενέργεια που προέκυψε, είναι η ακύρωση του «Hyenas» και ορισμένων τίτλων που βρίσκονται υπό ανάπτυξη και δεν έχουν ανακοινωθεί”, αναφέρει η SEGA σε μια δήλωση της στο VGC.

Θα έχουμε επίσης περικοπή εξόδων στην Creative Assembly, της δημιουργού του Hyenas, σε μια προσπάθεια μείωσης των πάγιων εξόδων της στην Ευρώπη. “Θα εφαρμόσουμε μείωση διαφόρων πάγιων εξόδων σε αρκετές εταιρείες του ομίλου στη σχετική περιοχή, με επίκεντρο την Creative Assembly Ltd”, πρόσθεσε η SEGA. “Αναμένουμε να υποστούμε εφάπαξ έξοδα που σχετίζονται με τη μείωση των πάγιων εξόδων”.

Το Hyenas να θυμίσουμε είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο και εάν κυκλοφορούσε, θα είχαμε πέντε ομάδες των τριών παικτών να αντιμετωπίζουν εχθρούς AI και να πραγματοποιούν ληστείες στο διάστημα.

The post Ακυρώθηκε το Hyenas της Creative Assembly first appeared on GameOver.

The post Ακυρώθηκε το Hyenas της Creative Assembly appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα