Η Tencent εξαγοράζει την Turtle Rock

Ακόμα μια δυνατή προσθήκη στο, ολοένα και μεγαλύτερο, roster της κάνει η Tencent με την αγορά της Slamfire, μητρικής εταιρείας του studio Turtle Rock.

Η εξαγορά, της οποίας η τιμή δεν έγινε γνωστή, εντάσσει στο δυναμικό της κινέζικης εταιρείας έναν αρκετά δυνατό «παίκτη» στο τομέα του game developing, με την Turtle Rock να είναι υπεύθυνη για αρκετές επιτυχίες

εώς τώρα όπως τα Left 4 Dead , το Evolve και πιο πρόσφατα το Back 4 Blood.

Οι επικεφαλής και συνιδρυτές του studio, Phill Robb και Chris Ashton, συνεχίζουν κανονικά πίσω από το τιμόνι της Turtle Rock ενώ σε επίσημη ανακοίνωση η ομάδα γνωστοποίησε την επέκτασή της με νέους εργαζομένους, με σκοπό την στήριξη του Back 4 Blood και την δημιουργία περισσότερων multiplayer εμπειριών.

Όσoν αφορά την Tencent, το «μεγαθήριο» από την Ανατολή συνεχίζει ακάθεκτο να εδραιώνει τη θέση του στη gaming βιομηχανία, αγοράζοντας και επενδύοντας σε περισσότερες από 100 εταιρείες του χώρου μόνο μέσα στο 2021. Μερικά αρκετά δυνατά παραδείγματα είναι οι αγορές μεριδίων από τις Remedy (Alan Wake, Control κ.α) και Dontnod (Life is Strange, Vampyr) αλλά και η πλήρης εξαγορά της Sumo Group (Little Big Planet 3) για 1,26 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο ακόλουθο link θα βρείτε το εν λόγω post της Turtle Rock για την εξαγορά της.

The post Η Tencent εξαγοράζει την Turtle Rock appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα