Ημερομηνία διάθεσης του Cyber Heist DLC για το The Ascend

Η Curve Games και το indie studio ανάπτυξης Neon Giant ανακοίνωσαν το The Ascent: Cyber ​​Heist, το νέο DLC για το ισομετρικό cyberpunk action RPG της δεύτερης, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες από σήμερα.

Για να παίξουν το Cyber

​​Heist DLC, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το βασικό παιχνίδι και στη συνέχεια να αναλάβουν νέο συμβόλαιο από την Kira, για μια άκρως μυστική αποστολή. Το DLC θα μπορεί να παιχτεί είτε solo είτε σε co-op, και θα προσφέρει μια σειρά από νέα main missions αλλά και side quests, με νέα όπλα, advanced melee combat και μια ολοκαίνουργια τοποθεσία.

Ταξιδεύοντας σε ένα νέο arcology που ανήκει στο Malhorst-Gelb Group, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε κάποια πρωτοποριακή τεχνολογία, καθώς αντίπαλοι κλέφτες προσπαθούν να πάρουν το βραβείο πριν από εμάς. Ευτυχώς, θα έχουμε τα Rock Crusher και Guillotine melee weapons για να μας βοηθήσουν στην αποστολή μας, λαμβάνοντας μια σειρά από νέους στόχους που περιλαμβάνουν χαρακτήρες όπως οι Ontario και ο Zell.

Το The Ascent: Cyber ​​Heist πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου στην τιμή των  €9,99. Την ίδια μέρα θα έχουμε την διάθεση της Cyber ​​Edition του The Ascent, που θα περιλαμβάνει σε ένα πακέτο όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει προηγουμένως, καθώς και το νέο Cyber ​​Heist DLC, στην τιμή των€44,99.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Cyber Heist DLC για το The Ascend appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα