Ημερομηνία κυκλοφορίας του Sackboy: A Big Adventure σε PC

Όπως αποκαλύφθηκε από το κανάλι Latin America του PlayStation στο YouTube, ο επόμενος αποκλειστικός τίτλους του PlayStation που θα κάνει την εμφάνισή του σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα είναι το Sackboy: A Big Adventure. Ο τίτλος αναμένεται να γίνει διαθέσιμος μέσω των καταστημάτων Steam

και Epic Games Store στις 27 Οκτωβρίου, παρόλο δεν έχει ανέβει ακόμα η σελίδα του τίτλου σε αυτά τα καταστήματα.

Θυμίζουμε ότι κυκλοφορούν φήμες για την εμφάνιση του Sackboy: A Big Adventure στους υπολογιστές για σχεδόν ένα χρόνο, όταν η σελίδα SteamDB εντόπισε για πρώτη φορά το παιχνίδι στη βάση δεδομένων του Steam. Στη συνέχεια, υπήρξε μια πραγματική διαρροή screenshots για τον τίτλο και του Returnal (του οποίου είναι επίσης πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα η κυκλοφορία στους υπολογιστές).

Το trailer αναφέρει μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη 4K@120FPS, VRR, Ultrawide (21:9) και NVIDIA DLSS.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης του Sackboy: A Big Adventure.

Το Sackboy: A Big Adventure αναπτύχθηκε από το βρετανικό studio Sumo Digital μεταφέροντας την 2.5D platform δράση του LittleBigPlanet σε 3D για πρώτη φορά. Επιπλέον, αποτελούσε έναν από τους launch τίτλους του PlayStation 5, ενώ επίσης είχε κυκλοφορήσει και για το PlayStation 4. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το Sackboy: A Big Adventure πατώντας εδώ.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας του Sackboy: A Big Adventure σε PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα