Λεπτομέρειες για το νέο, μεγάλο update του No Man’s Sky

Λίγοι θα περίμεναν ότι πέντε χρόνια μετά από τις 9 Αυγούστου του 2016, ημέρα που κυκλοφόρησε το space exploration-sim, NoMan’s Sky, η εταιρεία θα συνέχιζε να στηρίζει τον τίτλο και να παράγει νέο περιεχόμενο το οποίο θα διέθετε δωρεάν μέσω updates. Μάλιστα, αναλογιζόμενοι τις αρχικές αρνητικές αντιδράσεις του κοινού και του Τύπου για το open-world simulator της Hello Games, ακόμα

λιγότεροι θα φαντάζονταν ότι η ομάδα θα αποτελούσε σήμερα μια από τις πλέον αξιόπιστες και φιλότιμες του χώρου, μετατρέποντας το No Man’s Sky από φιάσκο σε ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση live-service παιχνιδιού.

Πλέον, λίγο μετά την πέμπτη επέτειο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να μάθουμε ορισμένες πληροφορίες για το επόμενο, μεγάλο επετειακό update του παιχνιδιού, με τίτλο Frontiers, μέσα από το οποίο η Hello Games υπόσχεται να εξερευνήσει εντελώς καινούργια σύνορα για το No Man’s Sky.

Στο Frontiers, λοιπόν, πρόκειται να βρείτε οικισμούς, ήδη κατοικημένους, σε πλανήτες που θα ανακαλύψετε και θα εξερευνήσετε. Σε αυτούς όχι μόνο μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε με το περιβάλλον και τους NPCs του, αλλά μπορείτε επίσης να γίνετε ο επόπτης του οικισμού συνολικά. Ως επόπτης, μπορείτε να βοηθήσετε τον οικισμό να αναπτυχθεί, να διαχειριστείτε τα οικονομικά του, να επιλύσετε διαφορές μεταξύ των εποίκων του και να αποφασίσετε ακόμα και σε ποιες διαμάχες αυτός θα αναμειχθεί.

Για τις λεπτομέρειες του patch με τις νέες δυνατότητες, που έρχεται παρέα με το No Man’s Sky: Frontiers, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές σημειώσεις στον ιστότοπο της Hello Games, εδώ.

Ακόμα, μπορείτε επίσης να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

The post Λεπτομέρειες για το νέο, μεγάλο update του No Man’s Sky appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα