Νέο studio ανάπτυξης από πρώην στελέχη της Playground Games

Πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της σειράς Forza Horizon ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Playground και την ίδρυση της Maverick Games, ενός νέου AAA studio ανάπτυξης που ήδη εργάζεται πάνω σε έναν συναρπαστικό τίτλο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Επικεφαλής του νέου studio είναι ο πρώην creative director της

Playground Games, Mike Brown και μαζί του είναι οι Tom Butcher ως executive producer, Matt Craven ως CTO, Gareth Harwood ως content director και Fraser Strachan ως audio director, όλοι εκ των οποίων εργάζονταν στην Playground. Άλλα μέλη του νέου studio περιλαμβάνουν τον προηγούμενο επικεφαλής της Sumo Digital Leamington, Harinder Sangha, τον πρώην προγραμματιστή της Sharkmob London, Ben Penrose και την προηγούμενη experience design director της EA, Elly Marshall.

Ο Mike Brown δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με την ανακοίνωση του νέου studio, επισημαίνοντας τις κύριες προτεραιότητές του.

“Στόχος μας είναι η Maverick Games να αποτελέι ένα studio που θα λατρέψει ο κόσμος. Εργαζόμαστε ήδη επάνω σε έναν συναρπαστικό τίτλο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Χτίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου υπάρχει ενθάρρυνση στους εργαζόμενους να αναλάβουν ρίσκα, να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι, να είναι ο εαυτός τους και -πάνω από όλα- να είναι Maverick”.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Maverick Games μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπό της.

The post Νέο studio ανάπτυξης από πρώην στελέχη της Playground Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα